tirsdag 18. august 2009

Som dagene går.... Jeg var på mandag og fikk shoppet fort og gæli stoff på Ikea. Jeg har tidliger fortalt i et innlegg om mitt forhold til Ikea...er jeg først der så går det fort unna...alt for mye folk og styr. Kanskje jeg skulle be om egen åpningstid..Etter hva jeg har hørt skal fredag ca 1 til 2 timer før stengetid kl 23.00 være fin tid på Ikea, da sitter alle med gullrekka på tv...
Her ser dere den enorme blomsterbuketten jeg fikk av våre kjempesøte valpekjøpere Cecilie og Håkon, tusen takk! Kanin som sitter der ligner må Maileg, men tror ikke den er det, på lappen står det Livs design....Denne kaninen kjøpte jeg på søndag, da var vi først en tur på Bøensæter, anbefales! Turen tar ca 1 time rask gange fra hovedveien langs en skogsvei med nydelig natur, totalt tur retur er det 8 km. Det går også an å kjøre en del av veien opp, flott sted for søndagsutflukt med familien. Nå var det egentlig steng der inne da det har vært et Tysk filmteam som har filmet sin variant av farmen-hvis opplysninger vi har fått er riktig-det flakset en haug med høner inne på tunet, og masse mennesker satt rundt et bord.... Vi valgte derfor å gå ned til vannet. Der så vi tømmerstokkene de balanserte på ut i vannet.. og vi satte oss på tømmerstokkene ved leiren hvor "tinget" ble holdt. Bøensæter er en nydelig plass med gamle hus og låver og diverse uthus..Når de har åpnet igjen skal vi opp igjen og kikke litt i husene og kjenne på tun miljøet...og etter det reiste vi ned til.......
Møllerens Hus, et kjempekoselig sted med brukt og antik samt nye interiørting. Såper og diverse hjemmestrikket og tovet..huset er så fullt at man må dit flere ganger for å klare å se alt som er der, dette var min andre tur til huset men fortsatt føler jeg at jeg ikke har sett alt. Der koste vi oss med møllerens brød samt svele med tyttebærkrem..nam..
I tillegg til kaninen kjøpte jeg to gamle kjøkkenhandklær. Ene med monogran og andre med teksten "for gjester". Disse henge på min kjære kjøkkenhylle som min yngste sønn Niclas har laget.
Her ser dere resultatet fra shopping på Ikea. Et smårutet stoff i blått som jeg skal kle spisestuestolene med. Kanskje blir det nok til kafè gardiner i kjøkkenvinduene også.
Denne egghønen har jeg tittet på lenge, og nå er den endelig i hus. Hos oss spises det en del egg, og de tåler godt å ligge en tid i lufttemperatur. Eggene er også best romtemperert når man skal bake.
Til slutt en krakk fra Ikea kjøpt samtidig med trancherbordene. I stedet for hvit valgte jeg å lakkbeise den i sort-brun samme som topp platen på trancherbordene. Fugleburet kjøpe jeg for lenge siden, og husker ikke hvor.

Stolene fra Brunstad ble solgt dagen etter annonsering på Finn. Da er jeg kvitt to ting og to nye ting kan komme inn..og jeg bare nevner Howard.......mer om dette i annet blogginnlegg..


Nå blir det en bloggpause på meg for nå reiser jeg til fjells. Turen går til Rondane med lange turer og vakker natur, bilder skal jeg ta så jeg kan dele turen med dere når jeg kommer hjem.

Ha en fin uke alle sammen.


4 kommentarer:

miss marple sa...

Sååå koselig du har det!!!
...og så mye fint du har gått til anskaffelse av...var selv på møllerens hus forrige helg,og du har helt rett-der trenger en litt tid!!!
Ha en god tur til fjells:-)

Tyri-jenta sa...

Så fint det er hos deg!!
Ser du har en slik krakk som så mange av oss har, tusen takk for hyggelig kommentar på mitt innlegg om nettopp den krakken, det setter jeg veldig pris på:)

Nydelig blomsterbukett da:)

Ha en fortsatt fin dag:)

gustavianvintage.se sa...

Hej Lismette,
Söt kanin, jag har någonstans ettt mönster till just en sådan kanin.

Så snällt av dig att skriva om min blogg på din.
Jag har lagt upp dig bland mina favoriter.
Hoppas det går bra.
Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

minishabby sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar:) Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Trenger bare litt mer dilling nå så er stua i boks.
Utrolig flotte ting du har fått tak i også da. Du har et utrolig flott hjem. Nå flyr superlativene her;) Hehehe...
Kos deg masse til fjells.
Klem fra meg!