fredag 14. august 2009

Decopage og endelig fredag..

Så er det endelig fredag. En deilig dag med masse forventninger til en fri helg. Og ingenting er så godt som fredagskvelden med et glass vin og gjerne krim på tv. Eller kanskje er man heldig og kan sitte på terassen til de sene kveldstimer.

Men nå føler jeg at høsten virkelig nærmer seg. Spesielt etter at solen har gått ned, alt av klesvask må inn ellers er det like vått igjen. Eller tidlig på morgenen når duggen ligger på gress og utemøbler..ja da kjennes det at høsten er i anmars. Nå liker jeg godt høsten med dens farger og friske luft, men at jeg i år føler at jeg gikk glipp av en mer stabil sommer og synes derfor høsten kommer noe tidlig. Nå var jeg heldig og hadde 8 dager på Costa Blanca i juni og kom hjem til tropevarme..men det føles leeenge siden det.Over har jeg tatt bilder av noe av tingene jeg har decopaget. Synes det er fint og morsomt med decopage. Absolutt alt kan dekoreres, hvis det ikke skal stå ute året rundt da. Øverst en knagghylle som jeg først malte og krakelerte og så limte jeg på et glansbilde med decopagelim og til sist patinerte jeg knagghyllen. Det lille skrin/skapet malte jeg hvit og limte på serviett med decopage lim på skuffen, glemte å ta opp dørene for på bakveggen har jeg også deopaget med samme serviett. Kommoden malte jeg hvit og decopaget skuffene med motiv fra serviett, kommer litt dårlig frem på bildet. Til sist en kjøkkenrullholder som jeg malte hvit og dekorerte med to ulike roseservietter og til sist patinerte med brent umbra. Decopage er noe som alle kan gjøre og det er kjempemorsomt. Om du tar det på små treting eller gamle ting du har stående. Jeg har dekorert med decopage på plast, tre og glass. Bare se til at du har riktig lim til de ulike underlag.

I forrige innlegg var jeg usikker på om jeg skulle velge auksjon eller trening...det ble det siste...Så ingen auksjonsfunn å vise til nå altså.

http://finn.no/ med kode 18572110 har jeg til salg lenestoler og amerikansk gyngestol.

Ha en fin helg.


3 kommentarer:

Moski sa...

Ja, det merkes at det snart er høst.Men da er det fint å sitte inne med litt hobbyer.
Fine ting du har laget! Gøy med decoupage. Har prøvet litt selv også, og synes det gir en fin effekt.

minishabby sa...

å gud bedre så utrolig flotte ting du har laget! Kom gjerne hit og lær meg. Har prøvd meg på decoupage en gang, og det gikk ikke så veldig bra.
Håper helgen har vært fin så langt.
Klem Elin!

Anonym sa...

Ja, høsten er på god tur. Vi har vært veldig heldig med sommerværet og ser ut til at vi får noen dager til, men på kveldene merkes det at sommeren er på hell.

Kjempefine ting du har laget. Morsomt med decoupage.
Ha en fin dag.
Klæm