mandag 10. august 2009

Auksjon og tips på flotte blogger..


Her har jeg funnet en blogg helt etter min smak. Gustavianske møbler med farger og stoffer og da ikke bare hvit, men med grå/blånyanser og kakifarger som tiltaler og gir meg inspirasjon. Som kanskje mange av dere har skjønt av bilder fra spisestuen og innlegg her på Farmenliv liker jeg det Gustavianske mer enn shabby chic...selv om ulikheten ikke er så stor. Men jeg føler at den Gustavianske stilen er litt mer minimalistisk hvis det er rette ordet å bruke i denne sammenhengen da..Ihvertfall er det ikke riktig så mye nips i den stilen enn i den Franske..


Å guri bare jeg ikke blir hengt nå...jeg har ingen bakgrunn/utdannelse for å uttale meg om ulike stilarter, men sier bare det JEG synes er fint. Spesielt nå da jeg har prøvd meg på den Franske stilen som jeg synes ble for søtt for meg og Farmenmannen synes det ikke var spesielt greit med alt for mye nips.....ei heller å "kjærve" seg inn i blonder før han kom så langt som til sengen..he he..


Jeg har også funnet flere blogger jeg liker som denne er i Sverige..


Den her blogger er det masse nydelig restaurerte møbler og andre herlige bilder fra deres prosjekt med bastu.


Men hva har dette med overskriften AUKSJON å gjøre..jo i dag er det auksjon her i bygda....men den kræsjer med spinningtimen....hm..velge velge..og det er vanskelig, men nå er det uendelig lenge siden jeg har vært på en auksjon.......OG ikke minst..jeg har tidliger skrevet om tv`n og dennes stygge fremtoning og surraound anlegg og jeg vet ikke hva...Men jeg har ikke sagt så mye om dette til Farmenmannen da jeg har hatt en følelse av at han ikke gadd bry seg. Men i går ymtet jeg frempå om at vi kanskje skulle prøve å finne et skap å ha alt i, eller bygge selv og prøve å finne dører på auksjon...jeg holdt pustet og ventet...oj dæ...han var POSITIV!! Så kanskje jeg skulle ha tatt han med i mine tanker om inredning før..?...men dette gjør at et auksjonsbesøk ligger veldig sterkt an i kveld...


Ha en strålende kveld alle, og i mitt neste innlegg vil jeg fortelle om det ble auksjonstur på meg eller ikke....skal lete etter blått porselen også.....


PS! Jeg har ikke spurt om å bruke bilde eller legge adressene deres inn i innlegget mitt, jeg får håpe det går bra ellers får jeg vel meg en lekse....2 kommentarer:

ingmarie sa...

Trevlig blogg jag hittade här.....också jag älskar Pink Floyd s THE WALL och Stekta Gröna Tomater!!!Kan inta bli bättre!

Ha det så bra!

Margrethes hus og hage sa...

Åh, jeg hadde ikke vært i tvil :) Hadde helt klart valgt auksonen :)

Det er mange flotte stiler. Det viktigste er at man finne sin personlige vri, synes jeg :)

Ha en fin dag! hilsen Margrethe