søndag 9. august 2009

Resultat etter stilforvirring samt Ikea

Når det gjelder mit siste innlegg om stilforvirring, tror jeg nå at jeg er funnet ut av dette etter flere netter våken med tanker omkring dette...tenk du at interiør lager søvnløse netter hm..

Men i alle fall. Mitt problem har vært at ting blir for hvitt og svevende, uten holdepunkter og tyngde, så for å oppveie alt det hvite som jeg jo liker også da..så tror jeg at jeg nå har funnet en måte å gjøre det på.. jeg lar enkelte møbler få beholde sitt mørke utseende, synes jeg derimot at møbelet kler best hvitt lar jeg toppplata være naturlig eller mørkbeiser det, slik jeg har gjort med Ikea trancherbordene..mer om det lenger ned.
Her er trancherbordene fra Ikea, de er kun i natur furu, så jeg malte understellet hvitt og beiset toppplaten mørk. Jeg ble veldig fornøyd. Bordene kjøpte jeg fordi vi trengte mer benkeplass, nå har de vært i bruk i helgen og det er kjempekoselig å stå ved vinduet å røre deig eller lage en salat.
Oppe på trancherbordene har jeg samlet gammel sølv i glassvaser, en idè jeg fikk i et interiørblad. Fint å ha alt jeg trenger tilgjengelig være seg boller og fat samt visper etc. Vi skal få montert en stang med S kroker på sidene slik at visper, kjøkkenhåndkle etc får henge lett tilgjengelig her.
Her har jeg laget et skikkelig bloggbilde. men det er slik jeg skal forsøke å ha det. Rullene dere ser med brikker har jeg kjøpt på Home & Cottage. De er o grovvevet bomull, liker dem kjempegodt men tro jeg vil være litt "gjerrig" med dem og bruke de på stoler og kansje sy pute av dem, jeg synes de nesten er for fine til å søle mat på.
Her er ett nærbilde, er det ikke skjønt med slik grovevet stoff?

Bildene over illustrer godt synes jeg dette med å få en tyngde i interiøret en blanding av hvitt og mørk samt grovvevet stoff, istedet for bare hvitt og rosestoff..nei det er jeg nok ferdig med.

Jeg har en mann som liker godt denne nye blandingen jeg gjør, han har en noe annen stil enn meg egentlig. Hans smak kan du se litt av HER og da sikter jeg til kunsten på veggene.


Her øs pøser det ned, ihvertfall har gjort. Og natten har vært preget av lyn og torden.

Ha en kjempetrivelig søndag.


6 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Besøker bloggen din for første gang, og syns den er kjempefin!
Jeg føler også at jeg ikke kan male ALT hvitt her i huset, men jeg mener at hovedgrunnen til at du må balansere litt og putte inn noen mørke elementer, er at du har såpass mørkt gulv...

Ellers sliter jeg med akkurat det samme som deg når det gjelder samboer og lyd/bilde-elementer! Jeg hater ledninger, og store høytalere, og har sluppet noe billig fra det enda. Han skal bygge AV-rom i kjelleren, men frem til det må jeg godta at det står en forsterker under hjørnebordet mitt. :? De små høytalerne skal han heldigvis lakke hvite. (eget initiativ) og tv'n vår er hvit, heldigvis.
Lykke til!

Drømmen om en eplehage sa...

Tusen takk for den koselige hilsenen din på bloggen min. Ble superduperglad!

Konsoll bordet er IKEA. Liatorp serien, jeg har bare snudd det slik at åpningene under topp platen vender innover.

Jeg kommer tilbake for her likte jeg meg. Du har ett nyyyydelig hjem!

Klem Tove

My home is my Castle - by Kari sa...

For en nydelig blogg du har :)
Husker ikke om jeg har vært her før..Men jeg kommer garantert tilbake ;)
Synes du har fått det veldig flott på kjøkkenet jeg :)

Tv er et problem for de fleste av oss, tror jeg hehe. Jeg hadde en utfordring for en stund tilbake om å vise frem tv, man ser de jo aldri i interiørbladene og jeg og ble nysgjerrig på hvordan folk hadde det hjemme :)Hvis du går inn på siden min og finner utfordring så finner du flere som ble med på utfordringen :)

Ha en fin kveld
Klem,Kari

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig det ble! Og de fine bordene fra IKEA gjorde seg godt!

Det er fint med noe som bryter alt det hvite, synes jeg, og den ballansen har du fått godt til :)

Ha en fin uke! Hilsen Margrethe

Under en vind sa...

Vilken mysig blogg du har!!!

Härlig blandning av gamla bestick! Vad fina bänkarna från ikea blev i mörkt och vitt!

Ha en bra dag! Kram!

MumsiMumsan sa...

Hei!
Første gang jeg er her inne hos deg, og hit kommer jeg igjen. Koselig!
Skjønner såå godt hva du mener med tanke på at alt ikke kan være hvitt. Men som deg komplementerer jeg med naturfarger, og det lager helhet. Mumsemannen er nemlig ikke så hvit som meg, så da må man kompromisse litt da - på mine villkår :):) hihi
Lykke til vider.
Mumseklem fra meg :)