onsdag 26. august 2009

Her er bilder fra fjellet. Vi hadde noen dager med herlig natur og deilige turer i fjellet. Men været endret seg de neste dagene med tåke, og med reinjakt og tåke fant vi det sikrest å vandre nede i lavere fjellstrøk. Rundt Måsåplassen hvor vi bodde, var det kjempeflotte turområder. Hit skal jeg når snøen er kommet det er ihvertfall sikkert. Vel hjemme var det på tide å sjekke ut bær og soppforholdene her. Og jammen blir det mye sopp og tyttebær(tipper som jeg/dem sier på Finnskogen)Det har vært på tv hvor viktig det er å plukke riktig sopp. Selv er jeg ingen soppkjenner så jeg går for det sikreste nemlig skogen gull, den kan man ikke ta feil av, selv om det er noen som påstår det. Men med sin karateristiske trompetform samt farge, og som bildet illustrerer hvordan den ser ut under så kan man ikke ta feil. Den ble stekt og jeg laget elggryte nam...farmenmannen var veldig fornøyd med middagen den dagen.
På lørdag var vi å så på motorsykkelkjøring i slamombakke, himmel o hav for noen gærninger..Nesten alle gutta mine var med. På siste bilde er det tre generasjoner, farmendamen med sønn og barnebarn. Alexander med med hørselvern... Viktig
Hjem fra fjellet var jeg innom en interiørbutikk(selvfølgelig) på Hamar og kjøpte to småting, ting jeg har lett etter faktisk. Skal vise bilder av det i neste innlegg.


Nå kommer jammen tåken deisende ned her også ja ja..jeg får vel gått med staver i dag for det. Onsdager er fast dag for stavgang. Kanskje jeg skulle hatt noen innlegg om de ulike treningsformene jeg har begynt med?? Etter år i sofaen, ble jeg så lei så jeg klarte til slutt å ta meg selv i nakken og begynte å trene, og har funnet ut at bare man finner en treningsform man liker så er det mye lettere å komme i gang.


Ha en fin onsdag alle mine bloggvenner!


2 kommentarer:

Anonym sa...

God onsdag - og god treningsøkt!

Mia sa...

Hei på deg Farmendamen... og "naboen" (hvordan visste du av vi var "naboer", grunner jeg på...?) Uansett, takk for dine hyggelige hilsener hos meg i sommer. Artig å lese om dine betraktninger om "den hvite stilen". Jeg har jo aldrig hatt det helt hvitt og foretrekker kontrastene med mørke møbler etc. Og nå har jeg lyst på endamer rustikk (om du vil) og røffere ting til. Men lyse tekstiler har jeg funnet ut er det enkleste å leve med (selv med to katter...hihii). Samtidig så elsker jeg å jobbe med farger når det gjelder lappetepper etc. Men de fargerike teppene havner som regel hos kunder og ikke hjemme hos meg...

Sopp er det mye av i skogen her hos oss, og senest i morges var min kjøre ute i skogen en liten tur, og kom hjem med soppkurven full av kantareller. Og det er stort sett kantareller vi plukker her i gården... sammen med trompetkantarell litt senere på høsten.