mandag 6. juli 2009

..Spisestuen igjen

Her kommer siste oppdatering på prosjektet. Dette tar tid da jeg ikke helt for bestemt meg. Og med hundeutstilling på lørdag falt en dag bort der også. Over ser dere to av vinduene i arvestua, disse er sørover så her kommer det mye lys inn. Over de her to vinduene ønsker jeg meg en hvit smal hylle, og på den hyllen skal jeg ha sølvpokalene fra min tid som aktiv skiløper, leeenge siden..samt at jeg ønsker en slyngplante som slynger seg over vindu og hylle. Har du forslag til plante blir jeg glad, ønsker noe annet enn eføy..Bildet over viser selve spisebordet på mosatt side av rommet. Klokken skal jeg flytte og stolen med trekk sydd av Englegaarden skal få hvite armlener. Skjult bak bordet står en svensk kjøkkensofa, den har jeg malt i Gustaviansk blå.
Det brede vinduet går nordover og det andre vestover. Bildet høyt på veggen over klokken er et gammel bilde over Praha. Dette skal få følge klokken til annet sted i huset. Der hvor dette bildet er nå skal det komme veggtekst, men kanskje på en litt annen måte enn dere har sett tidligere...


Og her må jeg vise dere fremdriften på Farmen (kjøkkenvinduene)...endelig kom vinduene. Da huset er bygget i murblokker og vi har valgt å fore ut og panele utvendig, får jeg kjempedype vinduskarmer, man kan faktisk sitte i dem.. åh som jeg elsker disse brede karmene altså..:-))4 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Jeg leste om planten, tenkte jo selvfølgelig på eføy hehe....Men er nok andre også som kan være fine da:)

Så deilig med brede vinduskarmer ! Det er veldig fint :)

Så koselig du har det!

Ønsker deg en forstatt deilig sommedag

Klem Hilde :o)

Kennel Dunkel sa...

Ja, nå mangler det snart bare en middagsinvitasjon slik at det blir litt mat i denne spisestuen også.

Planteforslag: En vin - kongevin, prinsessevin eller tilsvarende. De tåler litt mer sol enn eføy og kunne passe bra med interiøret. Eller kanskje også en duftranke dersom du ikke vil ha noe som vokser alt for mye.

Ellers: God støvtørking!

Hilsen Dunkel-dama med nipsfobi (bare plagsomti eget hjem)

¨fruTicosus¨ sa...

Det blir ei kjempefin spisestue. Tenker nok at du gleder deg til å bruke den. Gøy at du malte sofaen Gustaviansk blå. Heldige du som får så dype vinduskarner at du kan sitte i dem.
Hilsen ¨fruTicosus¨

minishabby sa...

Gud bedre så flott dette blir!!
Dette er virkelig min stil altså.
Kan desverre ikke hjelpe deg med noe plantevalg. Er helt tragisk selv når det kommer til sånne ting. Desverre...
Taket blir som det blir. Ingen trenger å bry seg. Jeg bli helt sikkert fornøyd. Og er jeg fornøyd så er dansken fornøyd;)
Maskene kom på etter hvert. Var velidig mye bedre det ja. Så nå maler og pusser vi både med masker og hansker.
Ha en flott videre.
Klem fra meg!