tirsdag 30. juni 2009

Noen detaljer fra min nye spisestue

Jeg har valgt å legge ut noen bilder til dere fra mitt prosjekt.. ny spisestue/plass. Bildene viser detaljer men ikke hele rommet ennå, det skal dere få se når alt er satt sammen til en helhet.Det går litt tregt i varmen må jeg inrømme. Det jeg holder på med nå er å snu og vende på bordet for å finne den best og mest praktiske stillingen. Da det er en del stoler samt at svenske kjøkkensofaen også skal ha plass ved bordet.
Noen ting jeggjerne vil ha fremme på bordet, ting jeg har kjøpt på auksjon.


Her er tallerkenhyllen dere sikkert har sett hengt i mitt kjøkken tidligere og ene spisestuestolen i Gustaviansk stil.

Her er en vindusdetalj. Pynteklossene synes jeg er så fine at noen gardiner vil jeg ihvertfall ikke skal henge og skjule dem, mulig jeg henger opp cafè gardiner...
Hesten jeg har valgt å sette oppe på mitt Gustavianske skap. Grunnen til at den havnet der er at skapet så så lite ut i dette rommet da takhøyden er mye høyere enn i kjøkkenet.
Så til sist..da jeg gikk på vei til arbeidsrommet for å fremkalle bildene, sto badedøren oppe.Jeg måtte bare ta ett bilde inn der...for jeg simpelthen elsker dette sort rutete gulvet og på morgenen flommer også solen inn på badet og gir et nydelig lys.


Soen står høyt på himmelen og her på Farmen har vi veldig varme dager. Hagen burde virkelig fått ett løft...jeg ser så utrolig mange fine hageblogger at jeg blir så "avundsjuk"..men som tidliger nevt er Farmen en byggeplass for tiden og da frister det ikke med hagearbeid og pynte opp med blomster rundt stillasjer..men lys i tunnelen..vinduene kommer i morgen eller på torsdag jippi..så gjett hva Farmenmannen skal til helgen..(til mine hundevenner"kremt" han har fått fri til å reise på utstilling på lørdag...:-)
4 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Å så fine bilder. Nå ble jeg igrunnen kjempe spendt på hvordan det er i sin helhet. Det ser iallfall meget bra ut på bildene. ......tenk den som hadde hatt en egen spisestue....sukk....

Christine Louise sa...

Utrolig flott får du det :) Nydelig badegulv ja :)

Klem fra meg

¨fruTicosus¨ sa...

Den spisestua tror jeg blir fin. Gleder meg til å se alt.
Byggeplass hos oss også, og stillaset forsvinner nok ikke med det første, selv om vinduene våre har kommet for lenge siden. Det er bare sånn det er..
Lurt av dere å ta en tur til Spania - akkurat sånt jeg har sansen for. Enig med deg i at nå skal varmen og jordbæra nytes!
Hilsen ¨fruTicosus¨

minishabby sa...

Gud bedre så flotte detaljbilder du viser frem her. Sier som prinsessa her opp. Nå ble jeg kjempespent på helheten.
Ser ut til at dette blir akkurat min smak ja;)
Og sjakkbrettgulvet er bare superlekkert.
Ha en flott helg.
Klem fra meg!