torsdag 9. juli 2009

Pyntet litt på bloggen og bærtur..med skogens gull som overraskelse!!

Først og fremst stor gratulasjonsklem til Niclas min yngste sønn med fødselsdagen i dag 9 juli.

på bloggen med ny bakgrunn. Morsomt å prøve ut ny bakgrunn og farger på tekst etc. Skulle ønske jeg kunne html koding men det får jeg overlate til andre. Greit også da.

I dag har jeg vært i blåbærskogen. Plukket ca 2 liter, masse umodent ennå men de jeg plukket var store og fine. Så i dag har Farmenmannen fått pannekaker med nyrørte blåbær til middag og som altid på denne tiden av året.. jordbær og fløte til dessert, nam..
På vei tilbake til bilen tråkket jeg nesten på et mindre område med masse kantareller!! Tenkt det..å nesten tråkke på skogen gull..men siden jeg er så ofte i denne skogen trodde jeg virkelig ikke at det skulle vokse opp kantareller akkurat DER!..Det var ikke mange, men nok til en smakebit i morgen, kanskje til lunsj eller middag!!...er jeg litt sleip nå.. så tar jeg det til lunsj hi hi..da blir det BARE til meg egon..

Bildene over er fra i fjor, tok ikke med kamera i dag nemlig. Men bær og sopp ser likedan ut vært år så..


2 kommentarer:

BROCANTE sa...

Herlig matauk. Kantareller er jo så godt!

minishabby sa...

Høres ut som om du/dere har nok å ta tak i:) Den kjelleren din blir nok pusset opp når det er meningen at det skal gjøres. Det er jeg sikker på;)
Ååå som vi venter. Tålmodighet er ikke noe jeg er mest kjent med. Men trøster meg med at vi får bedre tid på oss til å forberede oss selv og bli ferdig med oppussing.
Jeg har så lyst til å gå på sopptur. Men er så lite kjent med sopp at jeg hadde nok fått med meg bare giftige hjem,;) En ting er i hvert fall helt klart og det er at jeg skal på bærtur. I hvert fall blåbær. Godt og kjempesunt!
Ha en flott helg. Håper været er bedre der du er.
Klem fra meg!