lørdag 11. juli 2009

...mer detaljer fra spisestuen..

Nå..her kommer litt detaljer fra min spisetue..alias arvestue..eller omvendt...

Jeg har revet(Gud forby hvis man liker litt shabby chic)et innebygget garderobeskap. Og skapdøren.. ja den har jeg brukt..og kan derfor skryte på meg gjenbruk i heimen..

Se her dere..her har jeg patinert døren med lasurolje i brent umbra..og brukt malernes pasta i acryl eller tempera om du vil, også i brent umbra på bokstavene..

Jeg ble kjempefornøyd, for ofte vil jeg gjøre om og da slipper jeg å male hele veggen..bare ta ned døren og eventulet bruke dør og tekst et annet sted, smart ikke sant?

Ja.. som dere ser mangler maling på lister og div.andre ting før alt er i havn..men jeg ville nå dele dette med dere nå en lørdags kveld. Faktisk så er hyllene på plass over vinduene med blomsterranker og sølvpokaler..men vent å se "more to come"

Kanskje en liten forklaring på hvorfor jeg kaller det arvestue?..jo det har seg sånn at min far døde så alfor ung, kun 53 år gammel..vi føler derfor alle at det er en for lite på våre familiesammenkomster..men uansett..så har jeg brukt arven fra min far til å bygge på denne stuen og min far het da også Arve derfor ble det naturlig for meg å kalle den arvestua...Han har en sentral plass i stuen med et bilde, akkurat slik som jeg husker han. Jeg var da også en skikkelig pappajente....

Ha en riktig fin lørdagskveld alle mine bloggvenner. Forhåpentligvis "sees" vi til uken med mer om arvestue og kanskje noen kult tips eller..noen bilder fra huset utvendig "who knows".

4 kommentarer:

moni sa...

ååå så vakkert det var også var det jo et nydelig minne etter din pappa som døde så alt for ungt. Vakkert!! ønsker deg en skjønn dag:) Klem monica

¨fruTicosus¨ sa...

Jamen hadde du fått det fint på bloggen din. Og kjempegod ide å lage skrift på veggen på den måten!
Veldig lekkert.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Hverdagen vår sa...

Så koselig det var på bloggen din og fantastiske pyntelister/border rundt vinduet:)

Her er også visdomsord skrevet på en plate og hengt opp på veggen, mannen kjenner meg og vet om mine endringer, så skrive på veggen, gjør jeg ikke.
Gjør heller som deg og synes det er kjempesmart:)

Ha en super søndag og takk for titten på bloggen din-

Eli)

minishabby sa...

Jeg har vært innom bloggen din og sett på disse bildene flere ganger jeg. Så har jeg ikke kommentert??? Skjønner ikke helt hva som har skjedd her.
Først og fremst. Takk for tips ang butikk. det skal sjekkes ut. Men sjekker Maxbo også jeg i tilfelle jeg finner noe jeg synes er veldig fint der til en billig penge. Kan jo hende at jeg er heldig.
Synes det var kjempesmart med visdomsord på plate. Det blir altså så utrolig flott hos deg. Akkurat min smak:) Og et utrolig flott minne til ære om pappaen din.
Ha en flott dag i dag.
Klem fra meg!