tirsdag 21. juli 2009

Spisestue og kjøkken og jeg vet ikke hva..

Nå er det veldig lenge siden jeg har oppdatert. og dårlig samvittighet det har jeg for jeg er stadig innom andre bloggere og drar nytte og inpirasjon av deres innlegg. Nå er spisestuen ferdig for lengst..så hvorfor har jeg ikke bilder fra hele rommet...jo det har seg sånn at jeg angrer meg..grunnen til det er at spisestuen ble liggende litt for langt fra kjøkkenet hvorpå det blir en del løping frem og tilbake..en annen ting er at vi må via spisetuen for å komme til terrassen og derfor føles det også ut som om det er et rom kun for gjennomgangstrafikk. Tidligere hadde vi salong stående der slik at man kunne sitte der når vi fikk besøk eller jeg hadde mine jentekvelder. Rommet har doble glassdører slik at man får "privatliv". Dette rommets tidligere funksjon savner jeg, så nå er det igang igjen..Hvor spisestuen plasseres nå skal jeg vise dere etterhvert..Jeg gjør meste selv, i tilfelle noen av dere synes synd på Farmenmannen ;-)

Men horfor har jeg dette bilde fra Babazaar? Grunnen til det er at ett slikt skap ønsker jeg meg til mitt kjøkken, men fy så dyrt nesten 25 000,- tenkte jeg skal spørre en møbelsnekker om å lage ett til meg for da får jeg mål tilpasset akkurat den veggen jeg vil ha skapet på og kanskje til samme pris eller billigere??

Kjøkkenet er nå malt i egghvit, noe jeg er særdeles godt fornøyd med, tidligere var veggen grøn som du kan se HER på tre av veggen skal tapeten endelig opp. Tapeten kan du se HER .Så en tv jeg kjøpte for leenge siden, og så skal vår gamle antikke kroneovn få plass der. Tror dette blir fint og bilder SKAL komme. Men det kan ta litt tid, som sagt gjør jeg det meste selv og da blir det jo vanskelig å blogge samtidig.. ikke sant?

Mange av dere har ferie så litt stille er det på andre blogger også. Jeg sønker dere alle en fortsatt fin sommer og plutselig er vi tilbake :-)

sommerklem fra>

3 kommentarer:

minishabby sa...

Noen ganger tar ting tid bare. Men synd at du angrer deg. Men fint for mannen at du gjør det meste selv:) Vi kan hvis vi vil, og klarer det selv;)
Skapet var rålekkert. Skjønner godt at du ønsker deg det. Men fy for en pris!
Ha en flott dag i dag.
Klem fra meg!

charm design sa...

Hei:)
Så flink du er da.....men må si meg enig i at den løsningen du hadde med salongen hørtes bedre ut.
Det skapet du har bilde av har jeg kikket på også
,må bare tipse deg om en kjempe dyktig møbel snekker som holder til i Trøgstad.Jeg har navn og telefon nr hvis du er interesert.Den dørene din var kanon fin.Har du malt med hvitt først deretter lasert med lasurolje?tenkte å prøve den male teknikken på stolene mine.

Annika sa...

Hej. Man ska inte ha dåligt samvete! Det är bara dumt! Man bloggar när man har tid och lust, då blir inläggen som bäst!

Det är lätt att ångra sig i efterhand. Försök att känna dig in i rummet och tänk vad du kunde göra annorlunda för att det ska bli bra!

Ser fram emot bilder!

Kram Annika, som också har bloggpausat!