tirsdag 5. mai 2009

Å mai du skjønne milde...

Alexander og pappa som skal feires på lørdag.

Måtte ha med ett bilde av Emil i Lønneberga, Alexanders store helt.


På farmen skal det feires bursdager. Alexander sin 2 års dag og farens bursdag 11 mai. Vi slår de sammen så det blir en ordentlig fest!


Nå surfer jeg rundt på nettet etter noen morsomme kakeoppskrifter etc. Jeg håper derfor at noen kanskje kan komme med gode forslag til oppskrifter eller nettsider med ideer. Jeg trenger også ideer til borddekking, jeg har lyst til vå gjøre det litt morsomt. Jeg har ikke laget barnebursdag siden mine gutter var små på 80 tallet.Men noe jeg tenkte på var å lage en sjokoladekake i langpanne, legge på marsinpanlokk og "dele" kaken med en "strek" på skrå og navnet deres i hver sin rute..? Pynte ene delen med barneting og farens del med voksenting...høres litt skummelt ut med voksenting men dere skjønner nok hva jeg mener :-)Her på Farmen skal det også være Grand Prix fest 16 mai! Kom gjerne med ideer til denne festen.


Mye etterlysning denne gangen og lite bilder, men man kan vel ikke være kreativ alene hele tiden..kremt. Finne opp kruttet liksom når andre har gjort det for lengst...Så snille dere bombarder meg med deres gode ideer, for jeg vet mange blogglandiaer har knallfine ideer og er så kreative som få!!3 kommentarer:

Ellen Roe sa...

Hei! Jeg har en iskakeoppskrift som er veldig enkel å lage og som alle barn liker.

6 eggeplommer
1 1/2 dl sukker
Dette piskes stivt

6 dl fløte - piskes stivt
1 dobbel Dajm - hakkes

Alt blandes og fryses(I en rund kakefor eller en liten langpanne)

(Får jeg tak i brukes jeg en pose med Dajmkuler)

Kennel Dunkel sa...

En kakegal kolleaga surfer stadig innom et nettsted som heter Cacas. De har butikk i Oslo også, tror jeg. Når det gjelder kaker er jeg en ekspert på å spise, men overlater stort sett bakinga til andre.

Ellers funderer jeg litt på denne Grand Prix-festen, da - skal nok komme opp med noe. det blir fint med fest på Farmen igjen!

Annika sa...

Trevligt med födelsedagskalas! Jag brukar göra en tårta och i mitten stoppa i en favoritleksak, barbie hade jag när min tjej var liten, och grabben brukar få en truck eller traktor el liknande.

Jag har även gjort tåg eller en båt av glass, sen dekorerat med godis. Det finns ju godis som ser ut som hjul tex.

Lycka till. Kram Annika.