tirsdag 28. april 2009

Gratulerer Alexander

med 2 års dagen i dag! Mitt kjære barnebarn mitt livs dessert er allerde blitt 2 år, tenk som tiden går.På bilde har han på seg Fanakofte som oldemor har strikket. En slik kofte strikket hun også til mine gutter når de var små.

Mens øret værker prøver jeg å få gjort noe ihvertfall. Endelig er sokkene ferdig. Synes det var så morsomt mønster at jeg måtte ta bilde av sokkene og dele dem med dere.
Ikke alle bildene er like skarpe ser jeg, noen fotograf er jeg definitivt ikke. Men.. man kan jo ikke være god på alt he he..

Nå går vi travle tider i møte her på Farmen. Med hundetreff/pelskurs til helgen er det en del å planlegge. Været er meldt knallbra og det er veldig fint for vi står utendørs. Treffet har vi to ganger i året, vår og høst. Vi koser oss masse med hunder fra vårt oppdrett og deres eiere som får lære pelsstell osv. Vi får også tid til grilling og kos. Gleder meg til å treffe alle igjen. Mange av hundene fra oss kjenner seg igjen og viser stor glede ved "hjemkomst" til Farmen. Denne gangen har vi 6 uker gamle valper å vise frem også, regner med mange åh så søte...og litt "melkespreng" på enkelte damer he he..
Det skal bli grand prix fest 16 mai på Farmen...dit kommer bare de som ikke har tenkt seg i 17 mai tog dagen etter he he..tror det kan bli slitsomt med hornmusikk og diverse etter en fest på Farmen..Får når de begynner har ikke vi fått lagt oss ennå....tror jeg...vi står opp før vi legger oss får å si det sånn..

Fremdriften med panelering av ytterveggene går sin gang, og det blir så bra. Farmenmannen er veldig flink og det ser profft ut, synes jeg da...Vi får se når snekk`rne kommer til grand prix festen...å..de kan bare våge å krittisere Farmenmannen altså....jeg kommer til å luske på hjørne for å høre hva de sier...hvis bare øret er tilbake til normal hørsel...det er veldig stille og rolig her nå synes jeg...Hører ikke hva Farmenmannen sier så det blir mye... hæ?? Tv`n står visst litt høyt på også...men det synes ikke jeg....alt kunne vært tekstet for min del nå....

3 kommentarer:

minishabby sa...

For et koselig innlegg fra deg i dag:) Grand prix fest er jo bare så kult da. Og høres ut som om dere pleier å ta den helt ut. Hihihi. Vi har vår årlige sommerfest vi hvor naboene koser seg i sengene sine mens de hører sang og skrål (eller var det skål?) fra oss;) Vi har noen supre naboer for de synes det bare er koselig med folk som har det trivelig. Og de vet også at de er hjertelig velkomne dersom de ønsker å komme en tur.
Sokkene var råstilige. Kunne ønske jeg var så flink. Leser strikkeoppskrifter for harde livet om dagen. Må i gang med et prosjekt nå som jeg skal begynne å gå på strikkekafe. Men jeg klarer ikk eå lese de oppskriftene jeg. Huff, må få hjelp.
blir sikkert kjempekos med treff også. Dere har mye å glede derew til fremover.
Ha en flott dag. I dag ska vi anlegge hekk. Blir spennende.
Klem fra meg!

minishabby sa...

Så glemte jeg helt da og gratulere Alexander med dagen.
Bursdagsklem;)

Annika sa...

Grattis till lillkillen!
Du är jätteduktig på att sticka. Vilket mysigt mönster. Såna stickade sockor utan skaft, kallar vi för "ladder" här i Värmland.

Ha det fint! Kram Annika.