mandag 2. mars 2009

Ja ja takk takk jeg er mer enn fornøyd nå..

....dette er en melding til de høyere makter.....
Hva disse kjekke menn har med høyere makter å gjøre forstår du når du har lest innlegget.....får håpe de hører meg nå også..for det har de virkelig gjort før i år da jeg ba om masse snø i dette året.Vi har i flere år på rad ikke har hatt ett eneste lite snøflak å gå ski på...så tenkte jeg at jeg liksom denne gangen fikk ta i litt og virkelig vise at jeg ønsket snø da..og Gud hjelpe meg...her laver det ned...så egentlig så ber jeg om litt nåde nå altså...Men siden mine ønsker er tatt så på alvor...skal jeg passe på å ønske noe annet sånn virkelig sterk kanskje..mulig jeg er inne inne i en sånn aura av "good will"..ja da tenker jeg ikke sånn værmessige ønsker altså..mer sånn mot tja..penger..men det er ikke pent å ønske seg...men du verden så fristende...moralsk mer mot fred i verden å sånn..men da høres det ut som en klisjè fra en missekonkurranse.....nei det får nok bli no jordnært som en "handyman" som jobber som en Gud og tar en kopp kaffe med meg i pausene sine..han skal ha pent smil og nydelige øyne..åsså ska`n ha sterke armer..ja ett realt mannfolk hadde gjort seg..unnskyld farmenmannen men dette gjelder kun for de timene du ikke er hjemme..for da er det bare du som gjelder..og med en sånn "handyman" så kan vi to kose vårs og titte på alt denne mannen har gjort de timene du ikke er hjemme....Hmmm?
Er noe usikker på om jeg har valgt riktige menn....en er vel redd for fingra sine.. en annen for flis i finger`n den tredje maling i ansiktet og den fjerde tja...Men greie å hvile øya på er dem, det skal dem ha..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tji, hi :)
Morsomt innlegg.
Så fine de bildene under her fra yttergangen din.
Ha ei fin uke.
Klæm fra Agathe

Anonym sa...

Digge bilder på innlegget. Har forsøkt å lese det mange ganger men kommer meg ikke gjennom teksten, er visst noen forstyrrende elementer der :) Så hyggelig å lese at du har lyst til å gå med Pia for meg, men hva med Medellin da? Tar selvfølgelig gjerne imot et slikt tilbud, hvis du orker. Blir så stolt når oppdretteren skryter av hunden vår!
Klem fra løkka

Kerstin sa...

Herlig innlegg og mannnen da........med stor M..
kjempeflott blogg du har..har kost meg..kikker innom igjen'KerstinO=)

Sondre og Gry sa...

Hei hei og tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Jeg tror kanskje man må enten playstation eller xbox til sånn dansematte men skal ikke si det for sikkert altså! Men moro er det nok bare man kommer litt inn i det og får det til ordentlig! Er ikke helt der enda merker jeg! Godt å høre at Miller har kommet seg og er i hundre igjen! Tenker innimellom på at det er noe som mangler i huset, men han har det nok bedre nå sammen med de andre! :)

Gamlå sa...

Gamlå likte dette innlegget, og ha noe å hvile øyene på:) det er fint det!! leeeeeeer

God helg til deg.

charm design sa...

En handy mann av det slaget,hadde ikke vært så dumt nei.Men det spørs vel om disse karene er noe å satse på.........
Så utrolig fin gangen din ble..kjempe lekkert.

Anita sa...

Om du skulle få for mange handy-menn, så låner jeg gjerne han øverste :-)))
Hilsen Anita