tirsdag 20. januar 2009

Nå har jeg bestemt meg...

( bildet over er fra Internett husker ikke hvor...vet heller ikke hvilken farge som er på veggen..men ligner litt på Sand)
Var lenge i tvil om hvilken farge jeg skulle velge i vindfanget og sto mellom en del lyse farger i gråtoner..men valget falt på Sand..denne har jeg sett "live" i en gang og synes den er kjempefin. Den kan virke litt mørk med tanke på at den skal på veggen i en liten gang..men jeg tror det blir bra da jeg har ett vindu der. Og at fargen er litt mørk og heter Sand passer jo bra da den skal være i ett vindfang med sand og annet søl som ofte blir lagt igjen der..he he..
Så da er det bare å sette i gang..skulle ha vært på svømming i dag, men med sår hals og litt dett nese velger jeg å bli hjemme med malespannet..spennende å male igjen for nå er det veldig leeenge siden..
I denne gangen skal jeg ha en del ting fra auksjonene, da får vi se hvordan tingene er når de står i sitt rette element.

Jeg var hos Englagården på fredag og der har jeg bestilt loose cover til en stol jeg har kjøpt på loppemarked og jeg har bestilt lampeskjerm til gulvlampen fra siste auksjon. Gleder meg til å få det hjem og vise dere resultatet.
Så må jeg få takke varmt for alle kommentarer og mail jeg har fått. Tusen takk.

5 kommentarer:

Lyst på livet sa...

:-) Jeg vurderer også å male gangen vår i en eller annen Sand. Gubben skjønner ikke at det er nødvendig, men jeg det har alltid vært lettere å få tilgivele enne tillatelse .-)

Nyt dagen og god bedring! (Håper ikke du blir mer tett i nesa av malingsjobben da!:-))

Anonym sa...

God bedring!

Annika sa...

Ska bli spännande att se resultatet sen. Du verkar har god smak... /Annika.

Maliva`s verden sa...

Så hyggelig at du stakk innom meg.Askeladden er en gjenbruksbutikk som ligger i Sandvika.Det er et syssel/og arb.treningsenter som jeg leder:O)Klem fra Maliva

minishabby sa...

Hei hei!
Det ligger et par awarder inne hos meg til deg hvis du er interessert;)
Gratulerer med fargevalg. Utrolig hvor lite som skal til noen ganger for at man skal bli glad.
Ha en flott dag.
Klem Elin!