fredag 23. januar 2009

Gangen og Tilda og sy og strikk...

Så er jeg godt i gang med gangprosjektet..Her ser dere første strøket, før det andre strøket kommer på veggen skal taket males hvit i 80 glans..jepp, jeg liker blanke tak så lenge det er i panel..det gir et veldig bra gjenskinn og ser rent og pent ut. Jeg har ikke tatt bilde fra andre siden av gangen da det der vil bli satt opp en garderobe i Elfa skyvedører i hvitt selvfølgelig.. og med mulighet for å tapesere dørene he he..Det er så knallbra med tilbud..vi får garderoben helt som vi ønsker til halv pris!! Så har hun endelig kommet i all sin skrud på bloggen...Min stolthet for noen syerske er jeg så langt ifra....mye pirk var det men du verden så moro når hun ble ferdig...Akkurat her sitter hun og venter på å bli hentet skjønner du...en vennine skal ta henne med til et annet sted for en stund.. en lite fortauskafè i Frankrike kanskje..?
Jeg har fått en liten venn...og han heter Philip og er født 13 desember, tenk det.. et Luciabarn og han trenger sokker i kulda..Han skal jeg være liksom mormor for og er veldig stolt av det. Snart skal jeg få treffe denne vennen min igjen og mamman hans. Han har en storebror også som heter Morten og han skal få sokker av meg og mamman må jo også få..kanskje det bli tovede tøfler på dem..?


Så var det dette med syinga da...joda det går sånn noenlunde bra..og jeg synes det er morsomt..men en ting som er litt dumt med sying eller brodering om du vil...det er fryktelig vanskelig å følge med på tv`n samtidig.. og nå er det så spennende håndball agitt...men i går...ai ai ai..Mitt patriotiske hjerte vet ikke om det skal banne eller gråte hrmf.. Men tilbake til broderiene de kjøpte jeg på Panduro. De er sydd med attersting etter konturene. Det som står igjen nå er å fargelegge med stempelfarge...hvis dere ønsker å vite mere om dette står de i katalogen 2008/2009 på side 60 eller noe rundt der.. under stickers...jeg skal vise dere mitt ferdige resultatet her på bloggen.

....sånn her helt på slutten...Finbeck ligger å lurer på hva i all verden farmendamen driver med igjen...flyr rundt med dukker...sysaker..strikketøy og en svart dings som blinker og blender en stakkar som er så trøtt og værsjuk...
Finbeck er Farmens stolthet en hanne på 9 kilo og uten et gram fett og mankehøyde på ca 30 cm....så er han en fryktet jeger for mus og rotter.
Så en layback hilsen fra Finbeck om en riktig god sovehelg til alle bloggere..
4 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

1000 takk for hyggelig hilsen og tips.Kreativ Aften-jentene og jeg har faktisk snakket om å dra til Englegården i Sverige..så det var gøy at du tipset om akkurat henne.Skal på messen i Lillestrøm i morgen,så kanskje vi stikker innom.Så flink du er til å sy...Kom gjerne innom bloggen min i morgen igjen.Da er akkurat tema Tilda osv..Gò helg.Klem fra Maliva

charm design sa...

Gangen ser kjempe fin ut,nydelige den fargen du har valgt.Og blankt tak er bare rå lekkert........

Gamlå sa...

Heisann

Ja her går det unna, gangen males, tilda syes og så strikkes det. Skal si du er flink. Jeg gjør ingenting sitter kun og ser på symaskin og stoff som skriker til å bli noe. leeeeeeeer.

klem fra Gamlå

¨fruTicosus¨ sa...

Skjønn katt du har, men det vet han vel..
Jeg syns Tildajenta var veldig fin. Hun er heldig som får komme seg litt ut i verden. Jeg beundrer deg som har tålmodighet til å lage figurer.
Nå blir det spennende å se hvordan gangen din blir. Det er noe "på gang" hos meg også (hihi). Har i hvertfall vært på salg og kjøpt gardinstenger. Gardinene har ligget lenge og ventet i skapet. Men vi skal male vegger og snu opp-ned på alt først, så det kan ta tid før de gardinene kommer opp. Jeg skal følge med hos deg i hvertfall.
Hilsen ¨fruTicosus¨