torsdag 13. november 2008

Min hall og awarder!!

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og oppbacking samt award jeg fikk fra Gamlå, jeg er overveldet, og Annika takk for sparket bak, den trengte jeg, så nå er jeg snart klar for å lage kort!!
MEN nå skal det handle om min hall....Som jeg idag på denne dag SKAL få orden på...
På sommeren har vi klærne ute i vindfanget, men der er det veldig kaldt nå på vinteren så da må vi ha ytterklær inn i hallen. Og her kommer mitt problem...hvordan skal jeg få plass til alt og samtidig som det ser ryddig ut?!..jeg liker ikke å se en haug av ytterjakker på knaggen slik du ser under her...jeg prøver stadig å rydde opp slik at ikke alt vi har av ytterjakker henger der..vi bor bare to her.. men skulle tru vi var minst ti..hm.. Min hall har ikke mindre enn 4 dører + trappen til 2 etg. som om ikke det var nok.. så er den ene veggen buet..se i taket..dermed faller den veggen bort for krakk eller skap..kun pynteting..bilder eller no..hm..I enden står en gammel vedovn, den har jeg lyst til å beholde og få sværtet da den begynner å bli gråaktig..over den kan dere skimte en kortplakat hvor takkekort etc henger på..den må jeg ta bort hvis jeg skal bruke vedovnen..Til venstre henger en stort speil IKEA, bak speilet har det tidligere vært ennå en dør inn til kjøkkenet, men den blendet vi og fikk heng opp speilet..det er jeg fornøyd med.
Her ser dere antyndningen til den buede veggen...ikke se på det som henger på veggene..de henger der fordi det var en ledig spiker der, ellers hadde de blitt stående opp til veggen til gangen er ferdig og da med fare for å bli sparket ned.. he he..

..her er bildet tatt fra andre enden. Glassdøren går ut til vindfang og de to dørene til venstre er til bad og kjeller...trappen opp med grind foran er til 2 etg .Ved siden av glassdøren står ett innbygget skap fra husets byggetid..skal skal ikke beholde....
...så hva og hvordan få til en praktisk hall med plass til alt...på bildet over ble jeg inpirert av den gamle klokken, for en sånn har jeg! en Amerikaklokke jeg ropte inn på auksjon for flere år siden og som står bortgjemt på gjesterommet....og hengeskapet med alle skuffene er jo veldig praktisk til votter etc da...hvor får man tak i sånn?
..på dette bilde var det krakken og tapetet som tiltalte meg..
..Oj se så mysigt som svenskene sier..men den benken får jeg problemer med å få plass til..men kanskje ute i vindfanget under vinduet..
..her falt jeg for tapet, bildeoppheng og det fine bordet med buede ben.. men..ikke så praktisk kanskje...??

Dette tok jeg med fordi..buen i taket er noe jeg har tenkt jeg skulle ha hatt i overgangen inn der hvor vedovnen står...tror det hadde blitt ganske stilig..om enn i noe enklere utgave enn det som er vist her..
Så der ser dere hva jeg har å gjøre...gleder meg til å vise dere hvordan det ble til slutt.
Alle inpirasjonsbildene er hentet fra linken under.
http://www.housetohome.co.uk/galleries/hallway.html
Ha en hyggelig helg, her hos meg er været meldt å bli knallbra!! Så jeg håper alle dere andre også får en fin helg med fint vær!!
Helgeklem fra farmendamen

1 kommentar:

Gamlå sa...

Heisann, det er Gamlå igjen her du!!
Nydelig hall du har. Den ville jeg gjerne hatt. Gleder meg til å se dine kort som du nå kommer til å lage.

Lyst å være med på gave dryss gå til bloggen min.

Helge klem fra Gamlå og Nemi