mandag 17. november 2008

Vintagekort

Her kommer første utkast av mitt vintagkort. Det er tenkt brukt som kort å sende eller gi bort eller rett å slett henge på veggen. Hva man vil. Nå skal jeg ut å handle skjærebrett for det MÅ man HA!!
Hallen er nå ryddet og vasket, så nå er det bare å dekorere igjen.


7 kommentarer:

Sondre og Gry sa...

Se her ja! Kjempefint! Vintagekort er veldig stilig, men jeg føler ikke helt at jeg klarer stilen helt selv.. Men øvelse gjør mester vel?? Ja skjærebrett bare MÅ man ha! Blir altfor tungvint uten! :)

Anonym sa...

oj, nå har farmendamen fått dilla på kortlaging også nå! Mener jeg har hørt at det er ganske mye utstyr man bare "må ha" til kortlagingen. Jeg bare kjøper ferdiglagdekort jeg - kjenner en flink produsent :)

Gamlå sa...

Heisann Det er Gamlå her som må bare si at kort det kan du lage. Kjempe fint er det!!

klem Fra Gamlå

Anita sa...

Så stiilig kort, jammen flink
du :-) Synes det virker spennende med sånn kort laging jeg også, men tiden strekker nok ikke helt til desverre. Nå skal jeg snart ut i jobb igjen og med studier, 2 små barn , 6 voksne hunder og 5 valper hjemme tror jeg at jeg holder meg til å kikke på de fine som du lager.
Gleder meg til å møte dere til helgen..
Klem fra Anita

Mia sa...

Nydelig vintage kort. Vakkert å henge på veggen også, tenker jeg.... eller å gi bort (heldig er den som får et slikt et i så fall).

Anonym sa...

Nydelig kort du hadde laget.
Flott gang hadde du også.
Hilsen fra Agathe

Annika sa...

Så fint kortet blev! Och vilken underbar hall du har!