mandag 10. november 2008

Etterlysning med mere!!!

...ikke etter en kjæreste altså som bildet kan gi intrykk av....

..men jeg leste for en tid siden på en eller annen blogg om en interiørbutikk i Sarpsborg man simpelthen bar MÅTTE besøke. Jeg har prøvd å Google den, men kan ikke finne denne butikken...vet ikke om jeg blander sammen...men den skulle være i en nedlagt kirke eller bedhus el.lign...Kan noen HJELPE meg?

Denne helgen har vært slækk....det eneste jeg har gjort er å klippe angorakaninene, og det var en kald fornøyelse og tok sin tid men nå er de nyklippet og fine og jeg har masse ull jeg kan lage noe ut av..bare lysten kunne komme nå da så..På lørdag var jeg hos Alexander mitt kjære barnebarn. Nå begynner han å få mer og mer ordforråd, han sier og peker på øye, munn, nese osv..kjenner jeg sitter her og smiler mens jeg tenker på de timene vi hadde sammen. Han er kommet i klatrealderen, hvis det er noe som heter det..gudhjelpemeg...jaggu må en bestemor ha minst to øyer i nakken for tiden og ørten armer og talent innen eksplosiv sport og plutselige bruk av kroppsdeler som har ligget i dvale en god stund...husker ikke at det var så slitsomt å ha barn i den alderen...he he..Så sto han i oppvaksmaskinen.. så over til komfyren.. opp i stigen til pappa...for han skulle male tak mens jeg passet poden..
Men det ble tid til kos og suss også. Jeg vil at Alexander kaller meg Bætte, fordi min fars bestemor ble kalt dette, så nå har Aexander blitt så flink til å si Bætte. Pappan hans sa jeg skulle ta med bilde av meg som Alexander kunne se på..og det varmet hjertet mitt god..så nå har han fått bilde av Bætte. Han smilte så lurt når han så det..tror han liker å se familien sin på bilde, for når han er her på Farmen går han stadig bort å titter på bildene av mamman, pappan og broren sin Tobias.

Jeg har ett prosjekt-av mange-om å lage kort og har funnet stilen jeg ønsker å satse på..men er så usikker på om det blir fint..har så høye krav til meg selv at jeg gir opp i starten..


Ja her ble det litt av hvert på dette inlegget, jeg synes det er vanskelig å ha noe tema på innleggene....

5 kommentarer:

Gamlå sa...

Hei Bætta!! Så koselig bestemor navn dette her var da!!

Kan desverre ikke hjelpe deg med butikken du søket, men du finner den nok skal du se!!

Gleder meg til å se kortene du skal lage, er sikker på at de blir kjempefine.

klem fra Gamlå

Anonym sa...

Grattis med passert 1000 på bloggen din - der ser du at vi leser den :)

Annika sa...

Visst är det svårt att ha ett tema på sina inlägg vissa dagar. Ibland vill man ju bara skriva av sig... Sätt igång och gör lite kort! Allt annat du gör är ju jättefint. Kom igen.

/Annika.

Gamlå sa...

Heisann

Håper du har fått noen tips til butikken du søkte.

Jeg vil bare si at det ligger en award og venter på deg i bloggen min.

hilsen Gamlå

MonaLisa sa...

Hei. Så koselig blogg du har. Ikke vært innom her jeg. Roller meg nedover etterpå, men ser koselig ut! Stikker innom ogjen. Ha en fin dag