torsdag 6. november 2008

Hundeting å sånn..

..sier jeg...for her er det mye fint og mye stæsj jeg synes er litt vel mye jåleri..men veldig morsomt.

Her er fra hundecafè på Petshop girls hvor alle bilder og produkter er fra, du kan se mer om denne herlige butikken i Oslo på min bloggliste

Denne matkoppen liker jeg veldig godt en til prinsen og en til prinsessen. Kunne gjort seg her på mitt kjøkken..


Dette halsbåden er vel litt vel mye for min smak, men så morsomt allikevel..noen liker godt å pynte hundene sine ja katten også for den del. Det synes jeg er helt ok men..når det ser direkte dumt ut ala kanindekken osv DA blir jeg sur på hundens vegne. I USA er de gale med dette. Kler ut hundene som brylluppspar osv..nei det liker jeg ikke. Hund og katt er ett dyr med behov og instinker som skal ivaretas først og fremst.

Se på de vennen her a...herlig ikke sant??!

Tja..tror de der tregreien på siden vil få seg noen tyggemerker etterhvert..

Denne her derimot...aj aj den hadde nok fallt i smak ja...dyr?..hm hakke sjekka prisen jeg..
Her i Østfold skinner sola og er kaldt..herlig..idag skal mine firbente venner og jeg virkelig kose vårs ute på tur. med bare 4 hunder hjemme mot 16! (inkl.sommergjester)i sommer føles det som om jeg ikke har noen hunder i det hele tatt!!i disse dager.
Da skal farmendamen ønske kjente og ukjente en kjempefin høst/vinterdag !

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ups.. følte meg litt truffet der. Kanskje vi er litt jålete for vi har jo noe stasj fra PSG vi! Sjeselong til Pia vurderte vi men droppa det, men hun har jo blitt et møbel nesten selv - fast inventar på sofaen. Designerfòrbøtta er jeg kjempefornøyd med

Sondre og Gry sa...

Den fòrbøtta som Cec har er jeg i grunnen litt misunnelig på og vurderer sterkt å kjøpe meg en sånn en selv! hihi.. En ting er sikkert og det er at det er så utrolig mye kult å kjøpe!
Jeg hører forresten rykter om at du kommer en tur på mandag? Det passer for meg det... skal bare trene klokka ni men det tar ikke så lang tid.. Når tror du at du kommer?

Torilpia sa...

Så mye stilig til de firbente vennene dine .. :o)
Her har vi en liten lubben katt - men både "stolen/krakken" og den rosa og hvite matskålen virket interessant i alle fall :o)

Ha en flott torsdag du også!!

Gamlå sa...

Heisann

Nå har jeg linket deg. Liker veldig godt bloggen din så det skal bli koselig å følge deg!!

Ja ikke for mye sukker søtt til dyrene, men litt er koselig.

Nå sitter gubben og tripper og lurer på når han kan starte filmen han har ventet på å leid idag:).

Ja bloggingen kan ikke styre hele livet:).

Hilsen Gamlå

Juel sa...

Jaja,,..for henge meg på med en kommentar. Kjøpte en dyr flott seng som julegave til gutta for et par år siden. Den elsker de helt vanvittig. De hadde den t.o.m til farmen når de overnattet der en lengre periode. Da var det visstnok i følge farmendamen en kamp om den hver eneste dag...Hva gjør vi ikke for våre firebente.
Ha en glimrende helg til dere begge.
mvh
Øyvind

Mia sa...

Tusen takk for din herlige og hjertevarmende kommentar hos meg. Det var virkelig koselig lesing som jeg satte stor pris på. Det er godt å ikke måtte prestere hele tiden... men nå må jeg nok ut til atelieret (les=syrommet) mitt for å få fortgang i lappeteppet jeg holder på med...