torsdag 9. oktober 2008

Inspirasjon bad

Som jeg skrev i forrige innlegg ønsker vi oss her på Farmen et badekar, men dette er det ikke plass til i vårt nåværende bad. Så nå har Farmendamen vært ute i spaceworld og funnet litt inpirasjon..og det er masse nydelig bad, spesielt i Engelske nettsider. Bildene er hentet fra http://www.dreambathinternational.com/
Badekaret over ligner litt på det jeg har kikket på i Comfort butikken. Ser så deilig ut med de avrundene kantene og høye ryggen. Lurer på om det er greit at jeg prøveligger karet... hadde dere turt det...sånn midt i butikken..?Kjedelig å finne ut at det kanskje ikke var så godt å ligge i når det er kjøpt og montert..
Litt engler/konkubiner må til...Må kikke litt på detaljer som gir prikken over i en også.
Åh se på dette armaturet da dere,dette er ett must..Se på det old fahion uttrykket a...aner ikke pris, men dette skal jeg jobbe med for å få i hus..
Etter å ha vært innom Molly`s blogg fikk jeg for meg at Marrokanske fliser kanskje var noe for oss..egentlig liker jeg ikke Marrokansk stil men flisene deres kan jeg ihvertfall ha på ett av rommene, altså badet..men litt usikker der da sort og hvit rutet er min favoritt, som jeg ikke er lei av selv om jeg har det på badet.
Dette vaskestellet synes jeg var veldig koselig og stilig. God skapplass ser det ut til å være også. Noe jeg savner på badet jeg allerede har, der vi har to søylevasker. Men her får jeg liksom begge deler.. søylevasker men allikevel skapplass..
Denne brune vasken her ser upraktisk ut..men skapet og flisene på gulvet likte jeg godt. For ikke å snakke om lampettene!
Denne vasken så jeg på Comfort og fikk sett og tatt på den "live". Fristende å satse på bare èn vask denne gangen. Men jeg tok med bildet litt for flisene sin skyld også..veldig ulike de Marrokanske så jeg er litt splittet her..
Dette måtte jeg bare ta med!.. først og fremst for de herlige dekorasjons detaljene og mitt favorittgulv da.
Så hva skjer på Farmen bortsett fra Farmendamens jakt på drømmebadet..Det går en del i hunder da selvfølgelig, og er vi er så glad for alle tilbakemeldinger fra fornøyde valpekjøpere. Sist søndag var min mann på hundeutstilling i Kongsvinger og forsyne meg fikk ikke en av våre valpekjøpere siste cert på hundden sin som nå kan smykke seg med tittelen Norsk utstillings champion!
Helgen vil bli viet familien, endelig kommer vår yngste pode og samboer hjem til Farmen. Det gleder vi oss kjempemasse til og skal virkelig koooose oss med deilig mat og forhåpentligvis kan vi tilbringe masse tid ute i høstværet med hunder, katter og kaniner og med fyr på bålpannen vil vel idyllen være perfekt.
Epler...gudhjelpemeg..så mye epler vi har fått i år..vanskelig med riktig oppbevaring så noe vil bli kjørt til Askim bær og fruktpresseri, veldig fin ordning da vi kan bytte i saft, sylteøy etc for eplene vi leverer inn.
..ellers så har Farmendamen igjen vært på auksjon selv om det denne gangen ikke ble de helt stor funn så endte hun opp med et gammelt bord med dreide bein som jeg likte godt og en gammel konte i neverfletting..men du å du så fryktelige farger...men det er jo ikke no problem..her skal det males. Skal lage før og etter bilder i neste anlegg.
Nå er alle Farmendamens Märbacka Pelargoniar flyttet inn. Jeg har lett på nettet etter stell av Pelargoniaaltså overvintring, men der står det så mye ulikt at jeg gjør som jeg har gjort før om årene, lar jorda i potten tørke ut noe mens de ennå står ute og klipper de en del ned. så taes de inn og får stå i arvestua som holder ca 20 grader og gir en skvett vann når jorden er tørr. Må være forsiktig nå i hvileperioden med vann, men dette avpasses etter om de står i mye eller lite lys.

6 kommentarer:

charm design sa...

takk,da skal jeg gjøre om adressen din.Så spennende å følge med på bade prosjektet deres.jeg liker også sorte og hvite baderoms fliser.Man blir liksom aldri lei det.Og lykke til med malingen,den er veldig fin den fargen.Og du må prøve pære sider med kullsyre fra Askim bærpresseri,den er nydelig.En ting til....hvor går du på auksjon?

¨fruTicosus¨ sa...

Å, så mange fine badebilder du har funnet! Vi holder på å lage nytt bad her, men jeg får heller ikke bestemt meg for hvordan det skal se ut. Det blir et helt nytt rom, så jeg vet nesten ikke hvordan rommet blir heller. Kan du sende meg en link til de sidene?
Hilsen ¨fruTicosus¨

Veronica sa...

Hei så hyggelig at du tok en tur innom meg:)

Har vært meget lite snø i Trøndelag i de sener årene også dessverre, den har kommet i slutten av jan og borte igjen i mars..Ønsker meg snø til jul jeg da.

Kransene lager jeg av greiner fra bjørk ol.

Flott blogg du har da:)

A-mora sa...

Så mye fin inspirasjonsbilder. Ser at du er ferdig med julevasken på kjøkkenet og badet. Har bare begynt og tenke på det jeg. Ha en fin kveld.

¨fruTicosus¨ sa...

Åja, takk - nå fant jeg linken. Så mye fint! Sukk - hvordan skal man kunne velge (blunk)?
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Hei.
Takk for tipset om å piffe opp liftgardinet. Nå er jeg i gang med en hekkla bord.
Fin,fin helg.