tirsdag 30. september 2008

Mitt kjøkken og bad samt Tildadukken


NÅ er det på høy tid med litt blogging. Helgen ble benyttet bra synes jeg. Fredagen begynte jeg å vaske kjøkkenet.. skap, vegger og tak og så gulvet til sist, ble ikke ferdig før mandag..burde kanskje ikke ha sagt det men..Jeg var en tur og passet Alexander mitt kjære barnebarn og beste venn på lørdag, så det gikk noen timer der da..farmenmannen fikk rusket opp skikkelig i hagen og fikk beiset ferdig rekkverket på terrassen som farmendamen hadde startet på..kremt..

Legger ut noen bilder fra kjøkkenet, som jeg er stort sett fornøyd med..men ikke helt, det kan vi ta en annen gang.
JEG tror nok at jeg er litt motsatt av andre.. på høsten tar jeg ned gardiner da andre henger opp gardiner. Men jeg synes at gardiner stenger for det lille lyset vi har mot mørketiden derfor taes de ned, men om det varer hele vinteren det vet jeg ikke for kommer det snø så henges det gjerne opp gardiner, for da får vi det så lyst å fint..så kjære Gud la oss i år få snø da..gjerne mye men klarer meg med ca 10 cm ihvertfall så jeg får gått litt på ski..eh..

Badet mitt er også vasket før jul, og lister og diverse uferdige ting er nå gjort og på plass, bildet ble ikke det aller beste da kameralinsen skulle vært byttet..men men pyttsan dere får sett litt. Drømmen er et badekar ett sånn der med løveføtter mmm..så nå surfer jeg rund i blogglandia og diverse andre nettsteder på let etter inspirasjon til påbygget som kommer over inngangspartiet, og det skal ha vinduer rundt hele, som en glassveranda slik at vi kan ligge i badekaret og nyte utsikten utover jord og hei.
Så ble a Tilda ferdig da..det var jammen mye fikkel for en amatør som bare har erfaring med sying gardiner, som forresten ikke behøves lengre de fleste er ferdigsydd, lettvint med ferdigsydde gardiner men blir vel ikke så veldig originalt, hvis man ikke syr dem om litt for de er jo billige også.

10 kommentarer:

Smart Solution sa...

I like your blog.
Beautiful pictures. Wow.

Please visit:

http://holidayinparadise.blogspot.com

Good luck

Sondre og Gry sa...

Så koselig dere har det hos dere! Jeg ble veldig betatt av badet deres da vi var hos dere og jeg har veldig lyst på bad med panel jeg også! Det står på lista mi over ting som jeg har lyst til skal gjøres noe med om tid og stunder! Vi får se på det gitt...

Klem fra oss på Lierstranda:)

Anonym sa...

Hei!
Takk for kommentar på bloggen min.
Ja, når først vinteren kommer, er det godt med snø, svart vinter er ikke noe særlig. Jeg har også bestemt meg for å ha lyse gardiner i stuen i vinteren, for å slippe inn det stakkars lille lyset vi har på den tiden.
Dere har det skikkelig koselig!
Håper det ikke gjør noe at jeg legger deg til på siden min?
Ha en fin dag.

Anonym sa...

Hei farmendamen. Synd at armene dine ikke er helt med deg om dagen. Hvordan er arbeidsstillingen ved surfing og blogging? Håper du tar vare på deg selv og klarer å si nei noen ganger også. Her er jeg tett i nese og hodet men priser meg lykkelig for oppfinnelsen av nesespray. Bikkja sover sammen med gubben som har vært på fest, tenk at hun ikke er interessert i morgentur engang! Da får jeg bare kods meg under pleddet så lenge og håpe på en regnfri lørdag. Klem fra Cec.

charm design sa...

Badet ditt var jo helt nydelig....litt enig med deg med det der med gardiner på høsten....man må jo få inn mest mulig lys.jeg har ikke gardiner i stuen bare gardin stenger, i på vente av å dette over akkurat de jeg ser etter.Ha en flott kveld damen.

charm design sa...

Hei igjen,storm ja.Mannen min sa han trodde huset skulle blåse ned i natt.Jeg sov som en stein....
Skapet er malt i en farge som heter sot grå, helt matt maling.Den passer utrolig godt til gamle møbler.I dag er det et nydelig vær,så en søndags utflukt i naturen er på sin plass i dag.

Mia sa...

Du har det da koselig på kjøkkenet ditt. Herlig med åpne hyller og vakre fliser. Og jeg skjønner deg helt når det gjelder vinduer uten gardin på høsten. Jeg også er mer opptatt av lyset enn gardinen, så alle mine gardiner er hengt som er ramme rundt vinduet (og kappen over vinduet) slik at de ikke stjeler noe lys. På den mørks årstiden har vi jo så lite lys fra før, så ikke vil jeg henge masse stoff fo å blokkere det lille lyset vi har...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min angående sauene. De er av rasen gammelnorsk spælsau, en herlig, tillitsful, sosial og utryddningstruet (!) rase. Det er kalr at man trenger en del beite til sauene (nå vet jeg jo ikke hvor mye dere eventuelt har til rådighet) og så trenger de fór for vinteren også (med mindre man kjøper det da), men kan trenger ikke så stort areal for noen få sauer. Jeg vil så absolutt anbefale de hvis du har lyst.

Annika sa...

Så mysigt du har i ditt kök och badrum. Jag älskar också mitt kök, sånär som på en detalj... (Vill ha pärlspont på väggen istället för tapet). Och Tildadockan blev ju jättefin. Kram Annika.

Sondre og Gry sa...

Hei igjen og takk for kommentar på korta mine! Det er bare å komme så kan vi lage litt kort.. jeg vet ikke om jeg er så flink til å lære bort og sånn da men vi kan jo lage litt hvertfall hvis du har lyst! Også var det disse bollene da! Bare si fra, jeg baker jeg! :)

Solveig sa...

Wow, for et nydelig kjøkken!
Kjempe fint:)
Der må du kose deg med matlaging og baking.
Badet var jo like lekkert:)
Du har en kjempe fin stil!

Stallen er jo bare et himmelsk sted nå:)