onsdag 24. september 2008

som dagene går samt krim og awarder

Som dagene går fort mot jul..ja jeg må bare nevne det. Jeg har fått kjøpt inn noen julegaver, men det er mange igjen.

I går var jeg på svømmetrening i regi av Norsk Revmatikerforening. Du verden så deilig for en kropp som er stiv som en stokk nå når det går mot kaldere vær. Dette var min første time og det blir absolutt ikke den siste. Vannet holdt over 30 grader nydelig. Etter svømmetreningen satt jeg ett kvarter i boblebad oj kan man ha det bedre. Jeg var som gele på vei ut der, mo i knærne og bare lykkelig for endelig å ha ommet igang.
På ettermiddagen måtte jeg få levert en bok på biblioteket da jeg visste at den var ventet på av flere, Analdur Indridasson sin bok Vinterbyen..det er krim fra Island. Han begynner å få en del bøker utgitt på Norsk disse kan anbefales, han skriver godt og lett og handler om krimetterforsker Erlendur og hans stab. Har du vært på Island får du ekstra utbytte av bøkene, for området han beskriver er lett gjenkennelig. Nå har jeg begynt på en ny bok av Håkan Nesser.

Jeg vil gi en award til en blogger jeg synes gir meg masse inspirasjon og stemninger ved tekst og bilder på bloggen sin, det er Mias Landliv http://miaslandliv.blogspot.com/
Ha en flott høstdag !

6 kommentarer:

Annika sa...

Vilken mysig järngryta du köpt. Vi har också tittat på olika eld"korgar", men de är dyra. Hoppas min man får tid att göra några (han är duktig på sånt), men det är ju ont om tid.

Ha det gott.
Annika.

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Jeg er helt enig med deg i at bøkene til Analdur Indridason er kjempefine. Har aldri vært på Island, selv om jeg gjerne skulle ha vært det, men likevel syns jeg at jeg kan se det for meg. Vet ikke om så mange som har oppdaget han enda, så det var gøy å finne én.
Hilsen ¨fruTicosus¨

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Gryteklutene så jeg på en butikk med svensk design på Oslo City. Du lager dem ved å klippe ut noen hjerter som har litt større felt på den ene siden. De som er bak må du legge dobbelt, slik at det blir en åpning midt på. Inni pleier jeg å ha vatt og biter av gamle flanellslaken. Dette var kanskje litt dårlig forklart, men jeg kan legge ut en bildeserie når jeg syr de neste..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Mia sa...

Oi, har du begynt å kjøpe julegaver allerede? Jeg er alltid så imponert over slike effektive damer som deg, for jeg er dessverre en sånn "siste liten"-dame (selv om hvert år har jeg sååå gode intensjoner om det motsatte!)

Tuuusen takk for denne herlige awarden, og for dine koselige ord. De setter jeg virkelig pris på.

Anonym sa...

Takk for tipset. Ordrebekreftelsen er tatt bort, men kommer tilbake dersom det dukker opp spam-bekreftelser som det skal forhindre. Håper å se dere snart :)

Sondre og Gry sa...

Så flink du er til å komme i gang med julegaver da! Jeg ha faktisk begynt bra og kjøpt en jeg også, men det stoppet med den gitt! Får vel sette inn høygiret snart! :) Hørte rykter om at dere kanskje hadde tenkt å ta turen en dag så vi kan skrive kontrakt og sånn! Dere er hjertelig velkomne hit altså;) Bare å si fra det så kan jeg bake litt til dere kommer! :)