lørdag 11. oktober 2008

God helg alle bloggvenner!


Arvestua for stå som helgekosens rom, navnet har det fått fordi jeg bygget dette påbygget med penger jeg arvet av min avdøde far som het Arve.

I denne stuen er det veldig koselig å sitte i ro og mak utenfor all tv titting.. bare utsikten til hage og jorder med den roen det gir. Kanskje den også skulle hete filosoferingsstua mi?.. DETTE blir en deilig helg, vi har endelig klart å få vår yngste sønn Niclas og hans søte kjæreste og samboer Anett hit til Farmen, han påstår at vi "bur på ett sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu" he he...han er vel litt mer urban enn oss..ble det en forbytting på fødeavdelingen tro?? Men han ligner veldig på oss da..
Trømpene eller stockings bildet har jeg funnet for flere år siden på nettet, aner ikke hvor, så hva gjør jeg ?..jo jeg tar sjangsen på å publisere og håpe at de som vet hvor jeg fant det forteller meg, det så skal jeg selfølgelig vise til kilden.

3 kommentarer:

kate sa...

Så fredfullt og koselig det så ut i Arvestua:)
Håper dere har fått kost dere med besøket i helga:)

En finfin søndag ønskes av meg:)

kate sa...

Hei igjen:)
Takk for fine ord fra deg:)
Håper du har kost deg med himmelblå, og når det gjelder kortlaging, så er det jo bare å hive seg rundt, sant:)?
Klem og go uke:)

kate sa...

Så morsomt at vi deler både muikksmak
(ja jeg liker også ABBA, Kent og Bo Kaspers)og hva vi leser:) Tror nok du har rett i at mange av nyansene i en tekst kan forsvinne i oversettelse,men jeg har faktisk aldri prøvd meg på svensk bok. Hodejegerne er selvsagt pianlagt innkjøpt:) Nå sitter jeg og nyter siste skiva til VIdar Johnsen og Peter Nordberg, helt nydelig,har den første også og den er magisk! Var på utekonsert med dem i sommer med min kjærer i fantastike omgivelser i nordnorsk natur og d ble en fantastisk opplevelse:)

Ha ei fortryllende uke.

Klem fra Kate:)