onsdag 13. juli 2011

Vi flytter!!

Her er det veeeldig lenge siden et innlegg. Men nå vil det bli "andre boller" håper jeg.

Som dere kan se av overskriften er livet på landet over. Etter 10 år med landliv, alt for stort hus for to, veldig stor eiendom på 14 mål, masse vedlikehold så er tiden moden for nye krefter til å overta.


Nå flytter vi downsize. Og det er en utfordring. Som Farmendamen liker jeg alle mine gamle møbler som er ropt inn på auksjoner, men alt er det ikke plass til. Så en hård selekterin må til...Det vi har bestemt oss for å gjøre er å flytte inn med møbler vi simpelthen bare MÅ ha. Sofa, spisebord, senger, kommoder og skap, lysekroner, ulike gamle spisestuestoler. Og når det er gjort, ja da får vi se hva som er igjen.

Nattbordene som var i grønn farge har jeg malt hvite og det ble kjempelekkert, de skal med. Og en gammel herregarderobe (som aldri kom inn i Farmenhuset)har jeg også malt i egghvit og innvendig har jeg malt den i en lekker blå grå farge. Den tenkte jeg skulle stå i spisestuen. Som dere skjønner har jeg allerede kommet langt i valget av møbler som skal med. Jeg synes gamle møbler gir mer personlighet til interiøret. De tyngste dominerende møblene må jeg kvitte meg med. Noen har jeg allerede gitt bort, andre har jeg kjørt på fyllinga. Amerika gyngestolen gir jeg bort, er det noen som vil ha den?
[karnapp_juli_09.jpg]

Vi gleder og gruer oss til å flytte. Det blir et stort skritt å ta. Etter mange år på landet (10 år) er tiden inne for et mer urban livsstil, selv om vårt nye hjem ikke ligger i noen by men landlig til. Det er bare fire kilometer sykkelsti til byen. Og 400 meter til togstasjon hvor toget inn til byen/Oslo går hver time, herlig! Vi venter nytt barnebarn i begynnelsen av august. Ved å flytte vil vi bo nærmere barn og barnebarn, slekt og venner :-)

Som dere ser av nyhuset er det helt i Farmendamens ånd. Materialvalget og fargene kunne ikke ha passet bedre.  Og endelig får Farmenmannen sin etterlengtede kaffemaskin!
Men hva skal jeg nå kalle min blogg? Noen som har forslag? Det blir fra landliv til ikke akkurat urbant liv men...kanskje "Huset downsize"...eller det lille gule huset på sletta..

Lisemette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Gratulerer med ny bolig og flere barnebarn! Hyggelige nyheter. Jeg er ikke så god på geografi men er det Lillestrøm-området som blir deres hjem nå?

Fortsatt god sommer!

Mvh Cecilie

Bouvbear sa...

Tusen takk cecilie. Ja helt riktig. Lillestrøm området blir vårt nye bosted, og vi gleder oss veldig.

Jeg håper alt er bra hos dere også med to og firbente. Det har blitt veldig lite blogging på meg i det siste,og har heller ikke vært flink til å følge med hos andre bloggere heller. Men kanskje jeg nå får mer tid til det.
En god sommeklem til deg og dine
Lisemette