søndag 14. august 2011

Fra Farmenliv til Åkerhuset !

Som dere ser av overskriften så vil min blogg om hus og heim endres fra Farmenliv til Åkerhuset. Jeg brukte litt tid på å finne nytt navn på bloggen, og endte opp på Åkerhuset. Dette etter at jeg gikk en tur med hundene og kom litt opp i høyden og fikk en nydelig utsikt til barndommen "grønne dal" (Rælingen)på andre siden og midt i mellom på en stor gul åker ligger vårt nye hus. Da kom bare tittelen Åkerhuset til meg og slik blir det.

Åkerhuset
Så hva skal bloggen handle om...tja..litt interiør som er min store interesse, om mine kjære barnebarn, kanskje litt om reiser og opplevelser...om turer i skog og mark som vi liker så godt.
Hundene har sin egen blogg og hjemmeside http://www.bouvbear.com/

Vi holder fortsatt på med flyttingen fra Farmen, så det blir ikke mye innlegg før alt det er ferdig. Men planene er å vise bilder og interiør fra vårt nye hjem. Gleder meg til å bo og kose meg i nyhuset, at jeg vil trives er helt sikkert for jeg stortrives allerede!! Masse besøk av familie har vi allerede hatt selv overnattinger har vi hatt to av.
Lisemette

3 kommentarer:

Fru B sa...

Det ser så koselig ut :) Kanskje vi får komme på besøk og :) Håper dere har det bra. klem fra. Bache

https://superdachpups.com/ sa...

Your Blogs always based on all basic concepts which anyone can understand so easily and relate to Pleasure to read your Blogs Sir.golden retriever puppies for sale near me
dachshund puppies for sale near me

https://superdachpups.com/ sa...

golden retriever puppies for sale
golden retriever puppies for sale near me