torsdag 21. januar 2010

nytt år og nye muligheter..

Her på FARMEN har det ikke skjedd noen store endringer. Vi håper at det skal bli så mildt snart slik at vi kan gjøre ferdig renoveringen ute som du kan se HER
(bildene under har min mann tatt fra Farmen)
Ellers så er vi veldig fornøyd med sofaen vi kjøpte til tv stua. Den funker særs bra når vi er mange som vil titte tv eller bare krype oppi med bena og prate og kose. Vi har hunder som også mer enn gjerne vil krype oppi, nå som det er kaldt og snø får de lov til det, men når tiden får skitne labber kommer blir det slutt på det, sånn er det bare..Sofaen kan dere se HER

For tiden har jeg fått en betennelse i skuldren, og i høyre da selvfølgelig så her blir det ikke gjort mye..Jeg begynte hardt og brutalt med nye øvelser på svømmingen etter jul..det var dumt...at man ikke lærer...Det stille liv passer meg dårlig, men er jeg flink og ikke belaster høyre arm går det fortere over, jeg motiverer meg med ting jeg skal gjøre når skulderen er frisk. Får bare håpe at jeg ikke overbelaster venstre sia nå da...Men ikke så galt at det ikke er godt for noe..jeg får ihvertfall tid til å lese en hel del..det går i bøker (for tiden Drømmehjerter av Cecilia Samartin,anbefales!)og interiørblader..så jeg planlegger ting på høyt nivå men det blir vel med drømmen. Tenker meg en tur til Interiørmessa på Lillestrøm. Det er første gangen jeg skal dit, så jeg gleder meg veldig.
Tittet inn på klikk.no og leste en undersøkelse på hvor ofte man skiftet på sengen. Jeg ble forskrekket da jeg leste at folk ikke skifter oftere enn hver mnd eller sjeldnere på sengen...!!!OJ!!
Denne helgen er viet til vår barnebarn Alexander. Vi har planer om å gå på ski, reparere snøhulen..og hvis snøen er kram nok blir det en snømann som skal vokte inngangen. Jeg tenker å lage små islykter også. Kan nok bli lagt ut bilder her om denne helgen.
Da var det litt om oss her på Farmen for denne gang.
God helg til dere alle!
Lisemette

Ingen kommentarer: