torsdag 24. desember 2009

Julaften 2009

Da er potetene skrel, kålroten skrelt og skåret opp og ligger ferdig til koking i grytene. Pinnekjøttet ligger i en STOR gryte med vann, slik har de ligget over natten og klare for koking.
Vår tradisjon er pinnekjøtt, kålrotstappe, vossakorv og sossier. Til dessert pleier vi å ha multekrem, men i år er denne oppgaven delegert ut slik at vi i år får riskrem, deilig. Og...NISSEN har meldt sin ankomst!! Håper bare reinsdyrene klarer å finne frem til Farmen i snødrevet. Her ser dere oss på tur hjem etter at vi har funnet et fint juletre.
Alexander koser her med Fia. Begge er slitne etter turen i skogen på Farmen for å hente juletre.
Fia ville så gjerne være med, men når vi går inn i skogen snur hun som regel..tror hun er redd for reven og gaupa som vi vet bor der inne.
Bestefar og Alexander (som flyr he he..)går over jordene med alle hundene rundt seg.

Her ser dere Maija, Juni og lille Kilma, som ønsker alle firbente venner GOD JUL, og det ligger pakke til oss også under juletreet, vi kjenner det på lukta. Så menneskene våre våger ikke å slippe øynene fra oss.
Da vil vi her på Farmen ønske dere alle en fredfylt JUL.

Lisemette

2 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul!

Anonym sa...

Høres ut som om dere har kost dere skikkelig på julaften. Håper romjula var like fin. Hos oss gikk det veldig stille og rolig for seg.
Bare innom for å ønske deg et godt nyttår.
Håper du koser deg om dagen, selv med denne sprengkulda.
Klem Elin!