torsdag 17. desember 2009

kort innpå..

i mellom slagene foran tv sporten og juleforberedelser.... I dag har vi hatt et nydelig vær, minusgrader og sol er jo bare så deilig i mørketiden. Ting går så greit unna og man får litt energi av å se sola. Så i dag har jeg fått satt sammen pepperkakehuset, ble ikke perfekt bygg men pytt pytt det skal jo få en hard medfart senere. Jeg har, som dere ser av bildet under laget et julekort, dette julekortet vil pryde fremsiden på hjemmesiden www.bouvbear.com
Nå nærmere det seg tiden for årskavalkaden. På den skriver vi ned alt som er hendt under året som har gått. Dette gjelder ikke hva som har skjedd på det personlige plan, men om vår hobby som hundeoppdrettere. Forhåpentligvis kommer man på alle hendelsene. Kan jo bli litt mye å huske på, men vi har jo vår egen hjemmeside nyheter som er med å hjelper på hukommelsen. Det er koselig i romjulen å sitte og mimre over året som er gått og få dette skrevet ned. Skal bli spennende å finne ut av siste årets begivenheter.
Denne oppsummeringen av året 2009 blir publisert på vår hjemmeside, slik at våre valpekjøpere, venner og familie kan se hva som har hendt under året på kennel Bouvbear.
Lisemette

2 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Fint med litt aktivitet på bloggen din igjen. Koselig julevindu du har. Og bra å få sofaen i hus, tenker jeg. Men farlig komfortabelt - det kan jeg skrive under på. Men når vi har det så kaldt som nå (-17), så er det vel ikke annet å gjøre enn å ligge inne og fyre. Det er i hvertfall det vi driver mest med.
Ha det fint! Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Kjempefine julete bilder:)
Er bare innom for å ønske deg og dine en riktig god jul.
Juleklem fra Elin!