tirsdag 1. september 2009

Oh Dale du bedåre...Strikking som terapi og slankemiddel!!

Joo helt sant..det jeg skriver på tittelen, for meg vel og merke..Jeg kjenner jeg slapper av og finner roen med strikking. Og jeg blir så ivrig at jeg ikke klarer å legge det fra meg ergo så blir det liten tid til å glo inn i kjøleskapet etter noe spiselig...Det jeg ønsker meg nå er en cd spiller slik at jeg kan høre på lydbok samtidig. Er det noen som kan anbefale en god spiller som jeg også kan bruke under trening?Nå er jeg snart ferdig med bolen på ol genseren til Alexander 2 år. Jeg var litt usikker på hvilken fargesammensetning jeg skulle satse på... for jeg antar at den mørkeblå mariusinspirerte genseren på bildet blir den som OL deltakerne kommer til å bruke. Men jeg falt for den lyseblå med hvitt og grått. Jeg strikker med Falk Dalegarn, kjempedeilig garn å strikke med. Genseren skal Alex få til jul. Farmenmannen vil også ha genser sier`n..uh hjælp...det blir tunge greier i forhold til Alex sin genser...han vil da ha i "originalfarger".
Hva synes der om denne blå varianten her damer..jeg synes den er dritfin og lurer på om jeg skal strikke meg en sånn..liker spesielt V-halsen...
Alle genserene er i utganspunktet like men med forskjellige krager/hals. Det jeg liker ektra godt med dette designet er rett/vrang maskene under ermene som gjør at genseren sitter bedre etter og ikke buler ut og klumper ser under f.eks anorakken.

6 kommentarer:

Kennel Dunkel sa...

Bare du ikke begynner å hoppe i strikk også, så går nok dette helt bra. Men husk å slappe av i armer og skuldre - det er mange som får problemer der når strikkeiveren har tatt dem helt.

Lyst på livet sa...

Jeg syns så absolutt du skal strikke deg en sånn lys blå variant! Jeg syns også den var dritfin .-)
Driftig du er!

Klem

miss marple sa...

ja,ære være de som kan strikke sier nå jeg...den lyseblå var nå veldig fin,da...

charm design sa...

Det har du helt rett i ,verdens beste slankekur.
Blir jo helt tullete når man sitter med strikking,for aldri lagt det fra seg.God helg til deg og dine.

Annika sa...

Det är rogivande med handarbete. Den blå koftan var jättefin!

Kram Annika.

naturglede sa...

Nå fikk jeg lyst til å stikke. Mariusgensere, er det inn? Jeg følger visst ikke med. Tror jeg må til byen og kjøpe garn nå. Lyseblå til barnebarna hadde vært fint. Sikkert lurt så en holder seg unna gotteskåla også:)Dette likte jeg!