onsdag 16. september 2009

joda liv og røre

..selv om det er alt for lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Men det har sine årsaker..jooo strikkinga går sin gang og er vanskelig å legge fra seg,unskyldning nr 1 og så har jeg vært på auksjon igjen (joho så går det,sier lille Ida, Emils søster)og handlet,gamle lampetter(til farmenmannens fortvilelse..han er elektriker må vite..) en Emma stol, gammelt speil og en nydelig ampel i prismer..etc..skal vise bilder snart,unskyldning nr 2. Så har jeg vært ute å reist igjen..Finland, nærmere bestemt Helsinki. Jeg har fått mange gode venner der og hadde igjen en trivelig tur med besøk på Iittala og Arabia samt andre glass og porselen gallerier. Kjøpte intet da kofferten min var sprengfull og jeg skulle ha med meg to hunder hjem, unskyldning nr 3.
Er bra med unskyldninger det vel..? Når jeg kom hjem fant jeg at kamera er tom for batterier, så dette innlegget blir uten noen bilder fra auksjonsfunnene og hvordan jeg har møblert med dem. Men det tar jo ikke sååå lang tid å få ladet batteriene, så snart er jeg tilbake med bilder.

4 kommentarer:

Lindas hus sa...

Så utrolig vakker tapet du har! Gleder meg å se auksjons funnene dine! haen fin kveld. Linda

Christine Louise sa...

Nydelig bilde :) Du må blogge når du har tid. Ikke stresse med det :)

Ha en flott kveld.

Klem fra emg..

Kennel Dunkel sa...

Oppdatere blogg er vi ikke så gode på!

Men når det gjelder å finne på gangbare undskyldninger er vi eksperter. Mange års trening der!

MERK: Det nyttes VI-form her!

¨fruTicosus¨ sa...

Ja det får'n si var veldig til liv og røre. Høres ut som du har hatt det fint, ihvertfall. Vi får vel vente på bildene da. Ha det fortsatt fint!
Hilsen ¨fruTicosus¨