lørdag 27. juni 2009

..etter en bloggpause..

..er det på tide med en bloggoppdatering, ja på høy tid vil jeg nå si. I mitt forrige innlegg skulle jeg gjøre om arvestua til spisestue. Jeg er godt i gang med det, men har tatt en del tid..og hva skyldes dette? Jeg er en utåmodig person så at ting har tatt sånn tid nå skyldes god unskyldning. For det første bråbestemte farmenmannen(som måtte overbevises,og noen krompromier måtte til)og farmendamen seg for et opphold i Spania nemlig på solkysten. Vi hadde nydelig vær med akkurat passe temperatur for oss 27.30 grader, for som jeg skriver over, måtte det inngås krompromier og en av dem er at lange dager på stranda var uaktuelt. Vi leide sykler og syklet mellom Albir og Altea og Benidorm sam en tur opp i fjella til La Nucia, kan virkelig anbefales. Det er også nydelig turområder i Albir hvor vi bodde, Det var laget turstier sykkelstier i et naturområde. Det var lagt opp med forskjellige grader basert på formen til den enkelte. Etter turene kastet vi oss i sjøen, og det var jæ...kaldt..nesten ingen som badet..men kompromiet var også at jeg skulle bade..så jeg kunne se tilbake på en herlig uke med masse trim og at jeg holde mine del av avtalen..så kanskje jeg klarer å få med meg farmenmannen en annen gang..:-)



Så over til min ommøblering..nå er jeg godt i gang med å få alle ting på plass og jeg tror at jeg vil bli fornøyd. Jeg vil om noen dager legge ut bilder, men for å gi dere litt ideer om hvordan det vil se ut der så er jeg veldig inspirert av Solgården, link til dem finner dere i forrige innlegg. 1700 talls stilen passer veldig godt hos meg da mine møbler er gamle kjøpt inn på auksjoner.



Utvendig venter vi på vinduene, de er ventet ferdig i neste uke. Det skal bli deilig å bli ferdig utvendig og så vekk stillaset som dekker hele ene siden av huset og gjør at det ser ut som en byggeplass her, hvilket det jo er. Og på grunn av det har lysten til å kjøpe inn sommerblomster vært laber...så hele tre stykk sommerplanter er kjøpt inn.. that`s it!..Jeg får se om jeg kanskje kjøper inn noe senere..



Det er meldt aldeles nydelig vær her sør de neste dagene. Kos dere i varmen, jeg elsker varmen og jordbær..i går spiste jeg min første bolle norske jordbær med fløte til..finnes det noe bedre??



Til sist..vil jeg ønske Gamlå tilbake etter bloggpausen :-)



Klem fra


2 kommentarer:

Annika sa...

Låter som du haft en härlig sydentur. Väntar med spänning på bilder från möbleringen. Kram Annika.

Albertines verden sa...

Heisan og velkommen tilbake! Er innom for å ønske en riktig knallfin sommer til deg. Ettersom jeg ikke har hatt så mye tid til å kommentere på innleggene, og ei heller fått skrevet så mye selv, så da regner jeg vel egentlig ikke med at jeg får gjort så mye fornuftig her inne fremover heller. Men jeg prøver å få med meg innleggene etterhvert som de dukker opp, har prioritert det hos alle, istedet for å kommentere. For da flyr tida avgårde fortere enn svint! For lade opp batteriene innfor høsten, og ha som mål å ikke bli dårligere - helst litt bedre. Så igjen - En skikkelig god sommer til deg; borte eller hjemmeferierende. Stor klem fra Albertine