tirsdag 26. mai 2009

hei alle sammen

Oh hellige frid, mai 2009 har vært og er en travel tid for oss her på Farmen. Det bærer jo oppdateringen på bloggen preg av.
Over er jeg sammen med mine hunder på "smultronstället" vårt 17 mai. En deilig og fredelig dag uten hornmusikk for vår del. Vi valgte en stille rolig feiring med venner og nabo.

Så har jeg vært i Stockholm på langhelg med Tone. Vi passet på å ta noen dager ekstra i Stockholm i forbindelse med at vi skulle stille ut noen hunder samt at vår kjære snufs Juni skulle over til Finland for en periode. Nå kunne jeg ha skrevet en hel avhandling om vår "reise"sentrum rund + 2 og en halv ganger gjennom tunnelen, antagelig den lengste i Stockholm,og at gps`n(les:Tone) gikk tom da vi skulle finne hotellet på Vasaplan.Gudskjelov var det veldig lenge rødt i det ene krysset hvor gps`n var frakoblet..så jeg passet på å lese på skiltene rundt om kring og sa mest for meg selv Kungsholmen..hvorpå det rykket til i gps`n gitt, og vi stolt klarte å finne hotellet etter det...
..eller om hotellrommet vi fikk....noe Farmendamen fikk ordnet skikkelig opp i så skrankemannen fløy etter ekstraseng så jakkeflaket bak sto rett ut...Men her fikk dere ihvertfall kortversjonen.
Beste med hele turen for meg var turen ut til Skansen. Nydelig plass som jeg kan anbefale for dere som vil besøke Stockholm.
Med sterk norskekrone var jo prisene ganske behagelig for oss nordmenn..så litt shopping ble det jo på oss begge mest Tone..Noe vi stadig fikk høre fra svenskene var jo vår sterke Norske kr, jo jo jag tackar och tackar...

Hjemme igjen har Farmemannen fått mye gjort (lurt å reise bort noen dager) Hele sydveggen er nå ferdig panelt og beiset, nå venter vi på at vinduene skal komme. Da de er satt inn kan vi endelig fjerne stillaset..DET skal bli deilig det..

Nå går det mot pinse og helg igjen. Den 4 juni reiser Farmenfolket til Albir. Trenger å tines litt ekstra før det snur og går mot vinter igjen..

Lisemette

3 kommentarer:

P,A & C sa...

Jentene på tur skjønner vi :D
Ikke lenge til sol og varme-ferie nå, det unner vi dere :D
Klem fra Pia, Andreas & Cec

Anonym sa...

God morgen!
Høres ut som dere har hatt en flott tur. Jeg hadde fått helt panikk hvis gps`en hadde stoppet et sted jeg er helt ukjent. Men dette fiksa dere jo bra uansett.
Å, kan jeg gjemme meg i kofferten din når dere reiser? Hørtes deilig ut:)
Og er det ikke rart hvor mye disse mannfolka får gjort mens vi er borte. Noen ganger i hvert fall. Deilig;)
Ha en flott pinsehelg!
Klem fra meg!

Anonym sa...

Så gøy å lese om deg og Tone:).
Det er noe med jenter på tur,tro ikke vi er så alvorlige somvår motsatte kjønn:).
Håper dere har det fint i varmen, misunner dere litt, her niord er det storm og kaldt:(, men varmen kommer nok;). Hvis ikke får vi oppsøke den:).
Mvh
Liv Ingjerd
http://www.livogfrank.com