onsdag 1. april 2009

1 april..


..har jeg blitt lurt..? Ikke ennå tror jeg... I lokalavisa var det lett å finne aprilsnarren...bot hjem i postkassa via bompenger for farstoverskridelse samt for mobilbruk og kjøring uten bilbelte..den var drøy..he he. På nyhetene i går ble det en rask introduksjon om at en virus på windows baserte programmer kunne komme i dag..hmmm..viste til sin nettsiden..har ikke vært på nettsiden jeg..aprilsnarr..!! Og en jeg en til...på R-Norge om grevskap og adelige titler..nå.. som vi har rød/grøn regjering?..nop..:-)Åja nå hører jeg en aprilsnarr til fra R-Norge..Bjørn Eidsvåg skal starte skjønnhetssalong i Drammen..og pengene fra salongen skal gå til osteoporoseforeningen..he he..Bjørn pleie og velværesalong..skal den visst hete.. he he...
Men dagen er ung og mulig jeg kan bli lurt...håper ikke det gjelder landskampen i dag mot Finland..for jeg skal nemlig på Ullevål..kjedelig å komme dit og det står aprilsnarr på porten ha ha..
Oppussingen av rommene går sin gang..det som tar tid er maling med olje..rydding..og da spesielt bøkene med støvtørking og inn i bokhyller igjen..jeg har ikke mye bøker med jammen tok det tid. Det værste jeg har gjort...er å prøve å kaste mine interiørblader..de eldste var fra 1997...oj oj..kaoskontrollen var vanskelig..noen som kjenner seg igjen..hva gjør dere..?
Hobbyrom/kontor er straks klar..mangler bare å få skrudd opp mine nymalte hyller...ny lampe i taket..jeg klarte på knuse den som hang der..uuups så lei meg jeg ble he he..Status nå, er at pc`n er på plass så også begge skrivebordene..Det skal også lages sitteplass i vinduskarmen...ja..med murhus er vi så heldig at vi har veldig dype vinduskarmer.
Da er det bare å øsnke alle en riktig god luredag :-))

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei:)
Bjørn Eidsvaåg starte skjønnhetssalong? Ja den var god du;)
Jeg prøvde å lure dansken tidligere i dag. Men han gikk rett på. Er ikke så flink til sånne ting jeg.
Blir spennende å se om noen klarer å lure meg i dag. Jeg er veldig påpasselig da:)
Ha en flott dag og lykke til videre med oppussingen.
Klem Elin!

charm design sa...

he he håper du kom deg igjennom dagen uten å bli lurt....
interiør blader blir det jo enormt mye av i løpet av årene.jeg kaster de eldste.Men jeg river ut sider som jeg har lyst til å ta vare på.Nye blader jeg kjøper som jeg ikke finner noe jeg liker i kaster jeg gjerne med en gang.
Tapeten jeg har brukt på Frida sitt rom har jeg kjøpt hos maleren interiør i Mysen.De har et kjempe bra utvalg.Helt grei pris var det også på den.Bare si i fra hvis du trenger navn og nr.

Photo-Me-Life sa...

TUSEN takk for det. Jeg krysser jo alt jeg har og jeg fikk jo et ekstra håp da jeg så at så mange har faktisk troen på meg:)