onsdag 1. april 2009

1 april..


..har jeg blitt lurt..? Ikke ennå tror jeg... I lokalavisa var det lett å finne aprilsnarren...bot hjem i postkassa via bompenger for farstoverskridelse samt for mobilbruk og kjøring uten bilbelte..den var drøy..he he. På nyhetene i går ble det en rask introduksjon om at en virus på windows baserte programmer kunne komme i dag..hmmm..viste til sin nettsiden..har ikke vært på nettsiden jeg..aprilsnarr..!! Og en jeg en til...på R-Norge om grevskap og adelige titler..nå.. som vi har rød/grøn regjering?..nop..:-)Åja nå hører jeg en aprilsnarr til fra R-Norge..Bjørn Eidsvåg skal starte skjønnhetssalong i Drammen..og pengene fra salongen skal gå til osteoporoseforeningen..he he..Bjørn pleie og velværesalong..skal den visst hete.. he he...
Men dagen er ung og mulig jeg kan bli lurt...håper ikke det gjelder landskampen i dag mot Finland..for jeg skal nemlig på Ullevål..kjedelig å komme dit og det står aprilsnarr på porten ha ha..
Oppussingen av rommene går sin gang..det som tar tid er maling med olje..rydding..og da spesielt bøkene med støvtørking og inn i bokhyller igjen..jeg har ikke mye bøker med jammen tok det tid. Det værste jeg har gjort...er å prøve å kaste mine interiørblader..de eldste var fra 1997...oj oj..kaoskontrollen var vanskelig..noen som kjenner seg igjen..hva gjør dere..?
Hobbyrom/kontor er straks klar..mangler bare å få skrudd opp mine nymalte hyller...ny lampe i taket..jeg klarte på knuse den som hang der..uuups så lei meg jeg ble he he..Status nå, er at pc`n er på plass så også begge skrivebordene..Det skal også lages sitteplass i vinduskarmen...ja..med murhus er vi så heldig at vi har veldig dype vinduskarmer.
Da er det bare å øsnke alle en riktig god luredag :-))

4 kommentarer:

minishabby sa...

Hei hei:)
Bjørn Eidsvaåg starte skjønnhetssalong? Ja den var god du;)
Jeg prøvde å lure dansken tidligere i dag. Men han gikk rett på. Er ikke så flink til sånne ting jeg.
Blir spennende å se om noen klarer å lure meg i dag. Jeg er veldig påpasselig da:)
Ha en flott dag og lykke til videre med oppussingen.
Klem Elin!

charm design sa...

he he håper du kom deg igjennom dagen uten å bli lurt....
interiør blader blir det jo enormt mye av i løpet av årene.jeg kaster de eldste.Men jeg river ut sider som jeg har lyst til å ta vare på.Nye blader jeg kjøper som jeg ikke finner noe jeg liker i kaster jeg gjerne med en gang.
Tapeten jeg har brukt på Frida sitt rom har jeg kjøpt hos maleren interiør i Mysen.De har et kjempe bra utvalg.Helt grei pris var det også på den.Bare si i fra hvis du trenger navn og nr.

Living White sa...

TUSEN takk for det. Jeg krysser jo alt jeg har og jeg fikk jo et ekstra håp da jeg så at så mange har faktisk troen på meg:)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲