mandag 2. februar 2009

Award

Denne helgen har det vært hundeutstilling både lørdag og søndag..og ingen tur i skog og mark ei heller noen naturbilder fra vårt "smultronställe".
Men ting har skjedd her på bloggen min. Jeg har fått en award med "oppskrift" noe som passer meg utmerket da jeg ikke helt har skjønt hva jeg skulle gjøre videre når man får en slik utmerkelse.

Denne har jeg fått av "fruTicosus"1.Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side

2.Lag en link til han/henne du fikk linken fra

3.Nominer minst 7 blogger

4.lag link til disse bloggene på bloggen din

5.Legg igjen beskjed på bloggen til de nominerte

Jeg nominerer:
Det er veldig hyggelig å få award men jeg har vært og er usikker på om jeg egentlig fortjener noen award, for når jeg ser andres mer kreative blogger så kommer min til kort men moro er det lell. Tusen takk.

4 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Så klart du fortjener awarden...her skal det ikke være høye skuldre for å henge med....Bare en ren nytelse...og ikke alle dager er like...Det tror jeg vi alle er enig om...Boken kan du bestille gjennom bloggen sjarmerende-gjenbruk tror jeg..kanskje du får en hilsen med også..Jeg får den på bloggtreffet på fred...Klem fra Maliva Ps.takk for awarden,den varmer...men jeg legger den ikke ut med det første...har flere jeg samler opp:O)

charm design sa...

Helt enig at du fortjener en award,du er jo både kreativ og ikke minst morsom....
Jeg sier tusen takk,hyggelig at du tenker på meg.Tar den med til bloggen min å gir den videre til alle som er innom(er så dårlig på å gi den videre,glemmer det helt bort)Men setter utrolig stor pris på å få den av deg.ha en super fin uke farmen damen.klem

Anonym sa...

Hei på deg. Tusen hjertelig takk for at du vil dele med meg :) Setter stor, stor pris på det.
Klem og ha en fin mandag.

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片