tirsdag 6. januar 2009

Så var julen over og vi titter inn i ett nytt år..


..året 2009


Hva vil dette året bringer...det vites ikke ennå da farmendamen ikke har slike "innsyn".
Men en ting er sikkert...mer trening er lagt inn i farmendamens hverdag. Her skal flesket bort..og trening er gøy og det mener jeg..mitt problem er at jeg ikke har så god tid..eller mer riktig.. har så dårlig tid.. flesket skulle vært borte i går for å si det sånn..åsså skulle det gått an me sånn derre punktslanking...for det er ikke til å komme unna at det sitter mere flesk noen steder enn andre... *ler* Jeg har pipestilker til bein, og gjett hvor jeg går ned først...joda beina..

Så på helsepuls i går, det gir motivasjon. Men synes ett par-eller ihvertfall en- av deltakerne så tynn ut jeg...men det handlet vel om å legge om livstilen for dem/den..

Min treningshverdag vil bli svømming 2 x uka og samtidig en tur innom treningstudio, der vil jeg bare konse om mage/rygg. For jeg kjeder meg fort i ett studio om jeg skal gå fra apparat til apparat i flere timer.. Hver onsdag blir det å gå med staver i rask gange. Dette treningsopplegget startet jeg med før jul og begynner igjen i dag...ja vet laaang ferie gitt...

Jeg skal kjøpe meg skøyter i dag! Det skal bli knallmoro å komme ut på isen igjen. Mens farmenmannen har gått på skøyter har jeg brukt sparken-det er mange år siden det-kjempegøy altså. Hundene har også vært på isen, i starten så de ut som bambi på isen men etterhvert så gikk det bedre og bedre..artig var det når de prøvde å bremse..he he..da skled de bare videre på isen og så temmelig forundret ut...men de synes det var gøy og de var nok litt støle etter den første turen for de må bruke litt andre muskler enn de er vant med for å holde seg oppreist på isen..så nå vil vi ha super kondisjon på våre hunder på utstillinger så "waths out"konkurrenter...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Må bare si det - for noen fantastisk idylliske bilder fra områdene rundt der dere bor! Skjønner bare mer og mer hvorfor dere valgte å bosette dere der :)

Gamlå sa...

Heisann

Så koslig innlegg dette her hva, og skal si du har store treningsplaner:). Kjempe flink er du!!

Ha en fin kveld

hilsen gamlå

Sondre og Gry sa...

Er ikke så rent lite misunnelig på omgivelsene dere har rundt dere jeg heller! Fantastiske bilder! Lykke til med trening! :)

Gamlå sa...

Herlige bilder du har tatt fra en fin tur i naturen.

Ja når det gjelder dette med bombingen i Gaza så er jeg målløs. HerreGud vi er i år 2009 forstår ikke da en skal krige der det går utover sivilbefolkningen, uff jeg blir så trist så trist . Tenker på de i Israel og Palestina som ikke har noe de skal ha sagt. Slik som meg i Norge.

Ok, alle kan stemme over de en tror kan styre et land, men hva hjelper nå det når de du stemmer på ikke kan klare å bli enige internt i sitt eget parti!! Så blir du utsatt for bomber og bomber. uff uff.

Nei la oss ha fred i verden og det vil alle som har litt fornuft i hodet. MEN hva hjelper det når de du stemmer for vil føre krig. Hat er en stygge skap.

Sett lederne som ikke klarer løse en konflikt i en gymsal og la de personer denge løs. Da blir det et par liv tapt ( trist det og) så får de løse konflikten uten og dra de sivile inn elendigheten!!

Sikkert rotet skrevet, men det var godt å få det ut!!

God helg til deg Farmenliv.

Stor klem fra Gamlå