tirsdag 23. desember 2008

Lille julaften..

..forhåpentligvis senker freden seg snart over de fleste hjem.


Vår lille juaften blir sammen med 2 barnebarn og 7 voksne. Vi skal spise ribbe og pølser etc ja alt som er vanlig julemat for østlendinger, selve julaften spises det pinnekjøtt her på Farmen.

Vi gleder oss masse til å se tindrendre barneøyne som åpner pakkene sine..oj oj oj.. En liten tur rundt juletre skal vi prøve å få til også. Men da må vi flytte på treet ut på gulvet.Her er en av tingene jeg kjøpte i Helsinki.Ellers nå i travle førjulstid fikk jeg omgangsyke, det er den værste sykdommen jeg vet om, som man ikke dør av da...denne har hengt i lengre enn den pleier..sitter her på tredje dagen og føler meg ganske bra men litt skjelven i knærne, og tanken på julematen er ikke av det gode..

...om jeg kan snakke om noe "goder" i forbindelse omgangsyken...så må det være at jeg har fått en "rivstart" på slankingen som vanligvis starter i januar..he he..grunnet dette tidlige start på "slankingen" har mye fått stått ugjort ( kanskje jeg rekker det enda) men julekortene kom ikke avgårde..ja ja vet det.. litt sent ute .. men vanlig det, og de har kommet frem i tide også.. og det fordi dere andre er så flinke å sender dem i god tid før jul.


Men til alle venner og kjente samt alle herlige bloggere ønsker farmendamen dere alle en


FREDFULL JUL OG GODT NYTT ÅR!

3 kommentarer:

charm design sa...

Her er vi helt ferdig med jule forberedelsene og sitter rett ut med beina på bordet og ser på jule klassikere på tv.
Ønsker deg og din familie en riktig god jul.klem fra Heidi

Annika sa...

Härlig ljusstake! Stackars dig som fick övergångssjukan, eller vinterkräksjukan, som vi kallar den i Sverige. Ha en härlig jul. /Annika.

Albertines verden sa...

En forsinket julehilsen ankommer her. Vil bare ønske deg en fortsatt fin julehøytid med dine nære og kjære. God jul! Klem fra Ann-Helen