tirsdag 25. november 2008

Julebord med touch av Audrey Hepburn kanskje..

Her er min favoritt stil ikon Audrey Hepburn. Jeg har nettopp reoppdaget denne vakre kvinnen med de klassiske kjoler og drakter og ikke minst hårmote..aj aj..du.. noe vakrere har jeg ikke sett. Det er ikke så mange av hennes filmer jeg har sett, men nå skal jeg jammen se om jeg ikke skal klare å finne de igjen, gi meg GJERNE tips hvor jeg kan finne hennes filmer !!

Så..hvorfor har jeg nå plutselig reoppdaget dette ikon..??..jo det har seg nemlig slik at jeg skal på JULEBORD i år igjen.. Derfor vil jeg prøve å få meg en klassisk sort kjole til julebordet..men hittil har jeg ikke funnet den, men jeg har ikke lett så veldig mye ennå heller.. de kjolene jeg har sett har veldig mye rysjer og tyll...ergo ikke min stil.

PÅ veien til LOOKEN har jeg også vært til hudpeleie med oppstrammende effekt.. kremt...røper jeg for mye nå..?.hehhm..men utrolig deilig var det å få massering og deilige kremer og masker, herlig.. fullt så herlig var ikke nappingen av øynebryn da men...man får lide for skjønneheten.

Hos FRISØREN har jeg vært og min sveis er lik den Hepburn har på bildet over her. Bare at jeg er helt lys men det funker det å..
SÅ var det den kjolen da...er redd det blir vanskelig å finne...som farmenmannen ofte har sagt til meg er at det DU leter etter finnes sikkert ikke ennå.....og hva mener han med det???!!Jo.. om det er løsninger eller ting til huset..klær etc finner jeg sjelden det jeg leter etter.....MEN den derre kjlen den SKAL jeg ikke gi opp, det er da mange klær i 50 talls stil i butikkene nå og en Hepburnkjole er jo så klassisk at det vil undre meg veldig om jeg ikke skal klare å fine DEN!!ENIG??!
Mer om Audrey Hepburn finner du her http://www.audreyhepburn.com/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig oppdatering på bloggen din, lurte på om du hadde gitt den opp :) Håper du finner den kjolen du leter etter og tar bilde av den på med den nye frisyren og alt- jeg synes aldri at det er noe fint i butikkene, gidder nesten ikke å prøve klærne engang. Skulle ønske det bare dukket opp nye fine ting i skapet som passet perfekt, og som ikke alle andre hadde. I fjor dukket jeg opp på julebordet til H's jobb og der satt det visst ei med akkurat samme kjolen.. det er takka for å shoppe på HM.. Vi får se hvordan det blir på årets julebord i morgen, BikBok er vel ikke mye bedre
GOD HELG!

Sondre og Gry sa...

Ja det var godt å se en oppdatering fra denne kanten igjen! Har vært innom hver dag og sjekket! :) Lykke til med kjoleleting og vi vil veldig gjerne se bilder vet du! :)
Ha en riktig god helg!

Gamlå sa...

Stillig med Hepburn og frisyren som du har klippet er bare så elegant. Kjolen likte jeg også. Håper du finner en slik.

Kos deg masse på julebordet, kanskje du er på julebord ikveld:).

Stor klem fra Gamlå

Line sa...

Noen tips:
http://cdon.no/film/audrey_hepburn_-_the_diva_collection_(2_disc)-755270

http://cdon.no/film/audrey_hepburn_ruby_collection_(6_disc)-759361

http://cdon.no/film/audrey_hepburn_triple_pack_-_boxset_(3_disc)-4059684

Det er kanskje liken i midten som er mest aktuell, boen inneholder 6 filmer:

Breakfast at Tiffany's (1961)
Roman Holiday (1953)
Sabrina (1954)
War and Peace (1956)
Funny Face (1957)
Bloodline (1979)

Den koster 329,- (porto kommer i tillegg)