tirsdag 14. oktober 2008

Reehab...

Her ser dere hvordan det ser ut hos oss for tiden...ja faktisk en god stund nå. Men det tar sin tid å få på panel, skifte vinduer etc på et hus. Over inngangen har jeg lyst til å bygge en etg til for å få ett bad til,for jeg savner badekar som det ike er plass til på nåværende bad. Vo får se om pengene strekker til..

Huset ble bygget i betong i to etg på 1950 tallet...murpussen begynte å flasse av så vi hadde to alternativer, slå av all løs puss og pusse på nytt eller kle alt med panel, vi valgte det siste da vi synes at ett to etg hvitt murhus passet dårlig midt ute på landet bland jorder og gårdsbruk. Heldigvis har vi fått mange gode tilbakemeldinger fra naboer, åh det blir så fint hos dere, veldig koselig å høre det altså..viktig at naboer liker husets utseende, de ser jo det fra sine hus (ikke mange da vi har få naboer)og når de kjører forbi.

Farmenmannen vil gjøre dette selv, stoler ikke på at andre gjør det ordentlig, men du kan vel spørre om hjelp av venner eller familie sier jeg..men svaret jeg får er at alle har mye å gjøre og at han ikke vil bry andre. Noen som kjenner igjen dette ?

Men til helgen skal Farmendamen opp på stillaset også og være håndtlanger, det skal jeg klare fint.. får ta det som trening. Bildene under er fra påbygget(arvestua) og overbygde terrassen. Veggen mot vest er ferdig panelt. Her får man sånn noenlunde sett hvordan vi har tenkt at det skal bli. Jeg er inspirert av Trønderlån og derfor vil jeg har mørkbeiset panel med hvite småruta glas, tenker litt på pynt på etasjeskiller samt på hushjørnene..men vil ikke ha noe ala snickarglädje da dette vil passe dårlig på dette huset.

På bildet under kan dere se stallen, som er pusset opp til "festsal" det kan dere lese mer om her og i fronten kan dere skimte kaninburene hvor Falcon, Vittny, Lisagro og Gospel alle angorakaniner samt Herman Hermelin bor. Da gjenstår det bare å ønske alle en god høstdag. Her i Østfold skinner sola fra en skyfri himmel og gjør at humør og arbeidslyst kommer sigene på kremt..
Hilsen
Farmendamen

6 kommentarer:

minishabby sa...

God kveld!
Hehehe, ja det var litt av et syn skal jeg si deg:) Moro å tenke på nå.
Jeg måtte bare gå inn og se på festsalen i stallen deres, og det var bare rålekkert da! Den som kunne gjort det samme. Dit hadde jeg kommet på fest. Ingen tvil om det!
Jeg er veldig glad i murhus, selv om vi har et i tre. Er ikke gift med en danske uten grunn, som attpåtil er tidligere murer og flislegger;)
Ha en flott kveld videre...

NUSSE sa...

For et nydelig sted du har! Ser skikkelig idyllisk ut! Likte veldig godt stallen! Jeg er hestejente da, så jeg trives veldig godt i sånne omgivelser. Må være herlig spesielt å ha selskap der! ;-) Har sett det èn gang før; i et TV-program om Wenche Foss. Hun hadde også gjort om stallen til oppholdsrom, men beholdt hesteboksene :-)

Solveig sa...

Hei:)
Okey, du tar stiklinger på våren ja. Har aldri gjort dette før jeg da,men en gartner sa til meg at jeg skulle ta stiklinger før den 30 september.. Får se hvordan det blir! Tenkte jeg skulle prøve både den rett i potta å den i vann først,for å se hva som er best:)

Så fint hus dere har! Det er jo så flott utenfor og:) Stilig med stallen som festsal da! Der er det vell mye gøy som skjer;) Lykke til med arbeidet på huset.

Ønsker deg ei riktig god helg:)

henrieta sa...

Så koselig blogg du har. Lykke til med planleggingen av badet. Det er jammen ikkje lett å bestemme seg for noko, så masse fint som det finst;)

Ha ei flott helg:0)

Sondre og Gry sa...

Hei hei! Takk for kommentar i bloggen min! Her er det stor stas å væe besteforeldre ja! Og Miller pleier som regel å holde seg i nærheten av der Sondre er, spesielt hvis det er noen som leker med han eller har han på fanget!
Så gøy at du har vært på kurs da! Hadde vært moro å sett noe av det du lager etterhvert da! :) og ja, det er utrolig mye man bare MÅ ha! :)

Hjemmekoz sa...

Hei, og takk for kommentar p bloggen min;)
Koselig blogg du har...

Ha en fin kveld;)