fredag 25. september 2009

Hjørnesofa..


..på oppfordring så har jeg her et lite innlegg sånn i full fart mens arveprinsen sover..jo jeg er barnevakt i dag for verdens deiligste barnebarn.Og ja...vi har rukket å se Emil filmen også..regner med mer Emilfilm når poden våkner. Han var så trøtt når han kom..så jeg bestemte meg for å ta en trilletur å se om han sovnet..og det gjorde han til slutt.. men underveis på turen så jeg en elg som lå på jordet..undret meg først på hva det kunne være for jeg så bare hodet som beveget seg..ojsann DER reiste den digre kroppen seg OPP...han sto en stund å betraktet meg og lurte nok på hva dette var..prøvde meg på en tankeoverføring ala "jeg er bare a bætte som er ute å triller barnebarnet mitt"...vet ikke om det nådde frem jeg..men vi sto en stund til å betraktet hverandre..etter en stund ruslet han inn i skogen..nydelige dyr!
Men det var jo noe helt annet som egentlig skulle skrive om. I en tid har jeg ønsket meg eller rettere sagt kanskje farmenmannen ønsket seg "nye" møbler og DA IKKE noe fra loppemarked, gjenbruk ei heller auksjon..må vite..han var visst ikke helt fornøyd med komforten på de her møblene....og jeg må vel si meg enig når vi synker ned nesten til gulvet og pledd, tepper og puter ligger rundt oss som telt og det er nesten umulig å få sett tv....etter tv tittingen hadde vi begge begynt å få en noe lut holdning så det er vel best med no nytt da kanskje?? I et tidligere innlegg har jeg skrevet litt om hva JEG vil ha ønsket HER...men synes veldig om den vi til slutt endte opp med. Det var veldig koselig å sitte i armkroken til farmenmannen å se tv i går kveld etter monteringen.

Jeg skal ta bilder fra stuen når bildet etc er på plass. Bildene som skal henge over sofa kan du ser HER Dette er farmenmannens bilder og smak, så dere kan vel tenke dere selv hva han synes om kors, engler, madonnaer osv...Så heretter blir noen rom som kjøkken i hvit stil samt arvestua mens tv stue blir noe helt annet. Jeg har og er vært litt redd for å blande stiler. For det har vært skrevet mye om dette med å ha en gjennomført stil..men vi får se hvordan vi(jeg)trives med ulike stiler eller kanskje en mer moderat hvit stil. Nå er det veldig mye hvite møbler malt i shabby stil så jeg får vel vurdere om de skal selges eller males om..litt spennende kjenner jeg at det blir med endringer.

Dette innlegget ble påbegynt i går....men altså skrevet ferdig i dag...barnevakt og elgopplevelsen er dermed fra i går.

Så til slutt ha en riktig god helg.

3 kommentarer:

Ingun sa...

Du var ny for meg her inne. Lenker deg;-) fin blogg!

Annika sa...

Jag älskar att blanda stilar. Man måste våga prova och känna sig fram. Man får ändra tills man är nöjd. Väntar spännt på bilder! Kram Annika.

salige lavendel sa...

For en nydelig elg-opplevelse du hadde! Jeg har vært heldig å oppleve elg på veldig nært hold jeg også, og det er virkelig STORE dyr! Takk for titten her inne :)