torsdag 10. desember 2009

Nå lakker og lir det mot jul..

Farmenutsikt.. Nå er det måneder siden jeg hadde noe innlegg i bloggen min.
Det er ikke fordi jeg ikke har noe å blogge om, snarere tvertimot.
Jeg og min kjære har vært i Egypt, en nydelig tur vi gjerne tar igjen. Sett bort fra at magen ble litt ugrei.
Vi har også vært på teater med vårt barnebarn Alexander og sett Jul i Mummidalen. Skal si deg at det var en engasjert gutt som ropte på Mummipappa og lille My.
Her er røykeplassen for gjestene på farmen. Kunne kanskje gjort det ennå mer koselig med lys og noen grankvister og kongler..men da kommer de vel ikke inn igjen...

Her er utstikten min fra arbeidsrommet. Bildet ble tatt sist vi hadde litt kuldegrader, tenkt så mye lysere og koseligere det blir med en gang.

Nja ikke særlig flatterende stuebilde, men den "nakne" sannhet for å si det sånn. Som dere ser er sofaen i hus. Å du så deilig den er å krype opp i. Rett og slett farlig, nå i disse førjulstider...men som dere skjønner står ikke salongbord, tv benk ei heller lamper i stil lengre. Men vi er igang med planlegging og skal begynne å tegne og ikke minst regne på budsjett. Vi flyttet inn i 2001 og stuen ble ikke prioritert da kjøkken og bad var kondemnabelt...så panelet med kobbernagler..joda skikkelig 80 tall...ble beholdt og malt. Så nå er tiden inne for en skikkelig rensk av stue. Vegger og gulv skal vekk og en vegg inn til kjøkkenet skal rives. Åpent og luftig vil jeg ha det. Ser at bildene henger hulter i bulter he he ...man blir litt likeglad når man ikke har interiøret slik man ønsker det, ihvertfall jeg..
Jeg har også sluttet med loppemarkeder og auksjoner...nå vil jeg ha en stue/kjøkken i moderne stil med design lamper(er lov å ønske seg) Hva jeg gjør med alle gamle møblene har jeg ikke bestemt meg for ennå. Det er vanskelig å selge de også, men noen selger jeg og resten beholder jeg. Kanskje får jeg meg et anneks hvor jeg kan ha et farmen museum :-)
Nå står jeg på farten til Vrådal for å gå på ski og kose meg med gode venner.
Ha en god helg da alle bloggvenner så kommer jeg kanskje plutselig tilbake...
Lisemette
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lisemette!
Så fint at du var tilbake:). Ønsker dere en fin adventtid.
Klem fra Liv Ingjerd

Irén sa...

Endelig! Kjempekjekt å se nytt fra Farmen. Ser frem til å følge deg videre.

Egypt-turen hørtes alle tiders ut, men du så kjedelig å få magetrøbbel :-(

Spennende å gå i gang med oppussing. Har noen planer her vi også, men det var den tiden da...

Ønsker deg en koselig førjulstid!

Hilsen Irén

Øyvind sa...

ser ut som Svein Ivar har mer enn nok å gjøre i året som kommer!!
Lenge siden nå. Alt står bra til med oss alle, inkl de firbente...
klemmer fra oss