tirsdag 14. april 2009

Godbiter fra auksjonenSå er en travel påske over, med masse koselig besøk her på Farmen.


På påskens siste dag var det duket for auksjon, og som kjent så liker jeg godt auksjoner og var derfor helt klar for det nå. Så her over ser det godbitene mine. Endelig var det min tur til å innkassere disse blå tallerkenen med ett serveringsfat fra Rørstrand. Maken til dette har jeg sett nå og da på auksjon men prisen har vært for høy,synes jeg.. men denne gangen fikk jeg det til en pris jeg synes det er verdt. Parafinlampen var så nydelig så den gav jeg 900,- + salær for, men den ville jeg gjerne ha så da var det bare å stå på under budgivingen.Bildet øverst i innlegget fikk jeg for 200 + salær. Så heldig her også. Jeg har ett slikt bilde fra før men den har en noe ødelagt ramme, men dette eksemplaret her er helt uten skader..så jeg er skikkelig fornøyd med dette varpet. Skal få henge sammen med det andre bildet.


Ett nærbilde av parafinlampen, helt komplett uten skader...hvor skal jeg sette den tro..?Ett nærbilde av Rørstrand tallerken må dere se..er det ikke nydelige farger og motiv?Dette er serveringsfatet som har enstygg blå flekk(kan ikke se det på bildet) men kanskje derfor jeg fikk det såpass billig...
1 kommentar:

Maria sa...

Se her ja. Her var det jo flotte ting og tang fra auksjon, som du sa ;)
Når jeg er på loppis er det gjerne i Fredrikstad. Har bodd der mange år, og min mann er derfra. Auksjoner har jeg ikke vært så mye på.
Ang. helsen min, så er det ikke noe alvorlig. Men nerveskader etter en ryggoperasjon, som gir mye smerter. Håper behandlingen kunne hjelpe litt ;)
Klem Maria fra Idekroken