tirsdag 24. mars 2009

Juni`s valper og garderoberommet er ferdig..nesten..

Heisann venner, som dere ser har jeg bilde av mor og barn først. Dette er barna jeg ventet på da jeg skrev siste innlegg, det ble hele 7 stykk, 3 hanner og 4 tisper. Mor og barn har det fint, bortsett fra at mor har hatt litt feber siste to dager..oh bekymring..men etter at hun nå står på antibiotika har feberen gått ned og hun er blitt sitt gamle jeg..men sitter å vurderer en sjekk hos dyrlege Kjetil allikevel..sånn "just in case". Jeg får vel ringe han først så får vi ser "hur det går".


Jeg vet ikke om rommet kommer helt til sitt rett på bildet da jeg ingen fotograf er..innergardinen er fra Fryd og yttergardiner i lin fra Ikea. Jeg har ikke lagt de opp ennå...lurer på om jeg skal beholde lengden eller....samler seg mye støv slik de er nå...men uansett så blir de ikke lagt opp før etter vask..har litt dårlig erfaring med det nemlig..
Her ser dere litt fra plakaten av Audrey Hepburn. Samt stol jeg har kjøpt på auksjon. Kommoden har jeg vist før, den har min farfar laget og jeg har malt og patinert den samt malt roser på skuffene.

Litt smådetaljer på kommoden..parfymeflakongen er kjøpt på auksjon, vasen brevid er kjøpt på Ikea..synes de passet så godt sammen i farge og form..det skal komme en blomst i vasen etterhvert. Kanskje hvitveis etterhvert..men når jeg ser ut av vinduet er det lite tegn til dem ennå.

Denne lampen har jeg også kjøpt på auksjon for lenge siden..synes den er så søt.

Her er vesken som har vært min inspirasjon til rommet.

Jeg er litt usikker på om vaskestellet-kjøpt på gjenbruksbutikken til Indremisjonen-skal stå på kommoden eller om det skal få stå på gjesterommet..hm..

Så en liten detalj fra arbeidsrommet som vi holder på med nå..Dette teppet har søsteren til en god venn av meg laget..helt utrolig fint og med dvergschnauzer som inspirasjon er teppet perfekt her på Farmen. Tusen takk!

En detalj til fra arbeidsrommet. Skapet med dør er et gammelt garderobeskap..døren var ødelagt så vi har satt inn ny plate og den skal få tapet.


5 kommentarer:

Christine Louise sa...

Så vakre valper :) Må være artig å få valper da :) Mamma driver oppdrett av pudler, så er vant til litt valper :)

Flotte bilder du viser :)

Klem fra meg :)

Lyst på livet sa...

Gratulerer så masse med alle småtassene. De ser skjønne ut :-). Håper det går bra med mor også.

Garderoberommet ditt ser både stort og fint ut! Lengden på gardinene syns jeg er fin.....helt til du skal vaske sikkert :-). Har alltid likt alt som er upraktisk jeg....hehe..

Ha en fin dag. Nedi "byn" prøver solen å trenge gjennom, men det blir liksom ikke skikkelig...

Klem

Annika sa...

Härliga bilder på valparna, jag minns när min hund var så liten... Hoppas tiken kryar på sig.

Fina bilder av rummet och fönstret. Bilderna i fönstret ser väldigt fina ut.

Kram Annika.

minishabby sa...

Å så herlige valper! En får jo bare lyst til å ta dem opp og kose med dem.
Masse flotte ting du viser frem her også. Den kommoden ble utrolig fin da.
Jeg hadde også sånne lange gardiner fra Ikea. Jeg la de opp til slutt. Ble bare irriterenes å ha de hengende ned i gulvet. Og som du sier så samlet de bare støv.
Ha fortsatt en flott helg.
Klem fra meg!

¨fruTicosus¨ sa...

Gratulerer med alle de små!
Utrolig tøffe farger i det rommet, syns jeg. Og den kommoden er lekker. Jeg syns du bør beholde gardinene så lange. Så kan du heller legge dem opp når du blir lei. Det ser veldig eksklusivt ut.
Ha det fint. Hilsen ¨fruTicosus¨