torsdag 11. desember 2008

Finland/ Helsinki o annet

Da bærer det avsted med Nero (bildet) og farmendamen til Helsinki i morgen. Vi reiser tidlig så det blir å stå opp i otta sammen med farmenmannen som skal kjøre oss til Gardermoen før han reiser videre på jobb, snille gode mannen min.
Nero har vært på "sextur" kremt.. i Norge siden juli...han har fått ett par norske kjærester han må reise ifra i tillegg til damene som han har bodd sammen med her på Farmen, og barn har det blir av bekjentskapet også..ja det var jo litt av meningen det altså. Nero har vært en skikkelig gentleman her på Farmen, stelt godt med to og firbente og vært god lun venn med alle ja nesten da...kattene.. de er han selv ikke helt sikker på hva han skal gjøre med..så han ligger på lur og glor på dem..selv går de med halen og hode høyt forbi grinden og liksom sier..mja...duuu...skaaal...snaart hjeeeem så vi dri..i deeeeg viiii...male.. male.. male..
Farmendamen skal passe på å få shoppet litt. I følge min kjære venn Mervi så er det mye billigere i Finland, hun har vært mye i Norge og vet våre priser..så da får jeg stole på at hun har rett.
Jeg er jo nødt til å shoppa litt nå, for noe House of Oslo ble det ikke på meg dagen etter julebordet, hverken farmendamen eller mannen var helt i vater...mer i lodd som farmenmannen påsto.. he he..men vi var innom Glassmagasinet, svima rundt med tungt hode og knustørr tunge så noe handel ble det ikke der heller...dagen endte på skybaren (svimlende høyt for folk med vateret i ulage)med deilig lunsj sammen med yngstesønn Niclas og hans/vår kjære Anett. Hadde med kamera med glemte og ta bilde..
Men bilder skal det bli fra Helsinki. Jeg har vært der flere ganger før og stortrives!! Så dette gleder jeg meg til, og vertskapet er kjempeherlige mennesker som gjør alt for sin gjest...så da vet jeg at det vil vanke god mat som Kari har laget og en deilig sauna..så det så..

4 kommentarer:

På toppen sa...

God tur til Finland!

¨fruTicosus¨ sa...

Hei
Syns du ligna veldig på Audrey på forrige innlegg, jeg. Håper du får en hyggelig tur til Finland! (eller du har vel kanskje reist nå?)
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

God tur til Finland! Er noen fine valper etter den kjekkasen i Norge nå. Ingen ørebetennelse på pia forresten og det magebilde får jeg vurdere når den blir litt større kanskje. Nå ser det ut som det har blitt litt for mye julemat bare ;)

minishabby sa...

Hei!
Helt enig med de. Slakteren må også leve:)
Men enkelte ting må jeg bare lage til jul.
Litt misunnelig på deg nå altså. Jeg har også lyst til å dra til Finland. Har aldri vært der. Når vi får barn blir det nok en tur til Mummidalen tror jeg.
Så utrolig søt Nero er da. Har nok blitt mange nydelig valper etter den ja.
En uke ferie på meg nå så forhåpentligvis så får jeg oppdatert meg litt oftere.
Ha en flott tur, og kos deg meg shoppingen:)