fredag 5. desember 2008

Farmenliv i adventtiden

Her kommer ennå en kar(Mr.Hakkespett) som må få være med i bloggen. Men han er ofte på besøk her, sommer som vinter, men nå var han så ekstra fint "pyntet" mot alt det hvite så jeg vill at han skulle få være med han også. Jeg har Nøtteskrike på fòringsplassen også, men han har jeg ikke sett ennå i år så vi far se om det blir et bilde av han også. Nå kan det virke som jeg er spesielt interessert i ville fugler, men det er jeg ikke, bare sånn passe. Fòringsplassen er rett utenfor kjøkkenvinduet så det er veldig koselig å titte på dem. For noen år siden anskaffet jeg meg en bok om fugler, og klarte å idetifisere hel 15 ulike fugleraser.
De fleste av fulgene er kjøttmeis og blåmeis samt fink. Ene Blåmeisen er er raring..han sitter på en gren rett ved meg mens jeg fyller på med fòr, og ikke bare det..er det lite fòr igjen sitter han jammen å kakker på vinduet! Er jeg i stuen kakker han på i karnappet er jeg på kjøkkene ja så kakker han på det vinduet..raringen..lurer på om det kan være den samme Blåmeisen som har holdt på med denne kakkingen i flere år nå...? Eller kanskje hans barn som har lært av far...? Kl 05.30 ble disse bildene tatt fra vårt Farmen i dag. Stemninger er det ihvertfall ikke noe å si på.
Utelys må man ha...for jeg er mørkeredd...naboene har lurt på om vi har spesialavtale med E.verket he he..


Under ser dere deler av stallen og innganen til "trimmerom" altså en plass hvor våre hunder får bad og klipp.

4 kommentarer:

Sondre og Gry sa...

Så koselig det er hos dere med snø og fugleliv! Det er ordentlig koselig å sitte og se på fuglene! Ønsker deg en flott desember dag! :)

Anonym sa...

Oj - så mye snø! Der hadde bikkja kost seg for hun blir så happy av å base i snøen. Cec.

Gamlå sa...

Heisann det er Gamlå her og som må si at du har vært flink med bildet av fuglen.

kos deg masse med snø. Vi i Rogaland har ikke det, og det burde det være for det er det som er jul.

klem fra Gamlå

minishabby sa...

God morgen!
Så koselige bilder du har lagt ut nå. Jeg synes det er utrolig avslappende å sitte og se på småfuglene som tar for seg av maten vi har hengt ut til dem.
Tallinturen var veldig bra, og jeg fikk kjøpt en del lin:)
Skal legge ut et innlegg snart.
Adventstaken din var kjempefin. Jeg har alltid hatt kjøpt adventstake, men har også gjort det samme som deg i år og laget den selv. Kjempefornøyd!
Ha en flott 2 advent.
Klem Elin!