fredag 24. oktober 2008

God Helg!!!


Dette bildet tok jeg fra soverommet mitt en tidlig morgen, synes månen var så vakker og ga ett blålig lys på himmel og omgivelser. Vakkert ikke sant?

Må vise dere bilde av de vakre langstilkede rosene jeg fikk av Farmenmannen, de lukter aldeles nydelig! Tusen takk kjæresten min.

Her har det stormet i natt!! Eller ihvertfall nesten....for kystbeboere blir nok ikke dette regnet som noe storm, men for en innlandsbonde føltes det virkelig ut som storm... selv om jeg aldri har opplevd det da i.flg Farmenmannen som tjenestgjorde i Nordnorge i sin tid, og virkelig vet hva storm er.....
Når det gjelder interiør og oppussing av gamle møbler ligger jeg for tiden litt i dokk...det er så mange ting jeg har på tapetet først(les MÅ GJØRE) at jeg rekker ikke alt...veldig synd synes jeg da maling, oppussing etc er noe jeg trives veldig godt med. Men etter denne helgens hundeutstilling så SKAL jeg gjøre ting jeg har latt stå på vent og da dere.. skal jeg publisere mine prosjekter for jeg må innrømme at en del står halvferdig...ups..håper jeg ikke lover for mye nå..
Nå står det bare igjen å ønske alle bloggvenner god helg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God helg til farmendamen og farmenmannen! Skal passe på å fortelle om disse rosene altså - så flotte. Lykke til på ustilling i helgen. Vi har fått lov til å låne Mr Bache litt på søndag så skal han gå over Piatrollet og se om vi er i rute for hennes neste utstilling. Er ikke vi heldige som får så mye hjelp av Bouvbear-teamet? Og en så flott hund vi fikk også - vi får fortsatt mye bra tilbakemeldinger på hennes gemytt. Hilsen fra oss :)

Anonym sa...

Det var et veldig flott bilde du har tatt, de flotte fargene.
Så heldig du er som har fått roser =)
Ha ei fin helg.
Hilsen fra agathe si sie.

Juel sa...

God helg ja til dere begge!!
Vi skulle jo etter planen dra til Geilo i morgen men pga stiv kuling og regn har vi bestemt å ta det med ro. Noah må være i knallform til Riksen på mandag. Ellers har Elo vært her i dag, mens i morgen satser jeg på å vaske og stelle mine egne gutter, og på søndag kommer Pia som du vet med Miller hakk i hæl...Og mulig Eva stikker snuta innom...Så dette blir gøy..Du vet det er ikke så mye på hver enkelt da eierene er så flinke..
Lykke til på søndag da!!!
og Juel er mellomnavnet mitt om du ikke viste...
Hilsen Tranbygjengen.