fredag 19. september 2008

Praha

Dette lyset tente vi kl fire om morgenen før vi reiste til Praha. Det er mørk om morgenen nå gitt, men jeg liker det.
Her er hotellet vårt, vi valgte å bo på hotell i sentrum denne gangen, tidligere har vi bodd hos venner som bor et godt stykke fra sentrum. Vi fortalte vi våre venner om vårt ønske om boende og hva skjer joda..de svinger seg rundt og fikser jammen hotell midt på selveste paradegaten for turister, nemlig ved siden av Charles Bridge. Vi kalte vårt rom for tårnværelset, da vi lå på toppen, "våre" hotellvinduer/ark kan dere skimte på toppen av taket på høyre side. Vi tittet rett ned på broen.Vi er ikke spesielt glad i byferie..for den sak skyld ikke sydenferie heller...kjedelige mennesker som vi er så vil vi stort sett bare være hjemme..Men denne gangen hadde vi en liten "sak" som skulle med hjem til Farmen, mer om henne lengre ned..
Vi trasket nå gater opp og gater ned, og fikk med oss det som jeg synes er best ved byen nemlig husene med nydelig arkitektur.

Joda fikk handlet også, ville vel ha kommet kraftige protester fra nære venner om jeg sa noe annet..Emalje var det faktist ganske mye av der så jeg kjøpte to lyseblå emaljebøtter til hobbyrommet mitt(som er under oppussing, og vil komme bilde av etterhvert)

..og et skilt jeg bare ikke kunne la være å kjøpe da huset vårt inneholder en del engler i smått og stort i alle fasonger *ler*

Så her har vi da Pippi..hun er en 8 uker gammel dvergschnauzer jente fra Tsjekkia som nå har flyttet til Norge og Farmen for avl og utstilling hvis alt går som vi håper. Navnet Pippi kom med en gang jeg så kullet..hun skilte seg markant ut av et kull på 8 stk. Hoppet og spratt rundt som selveste Pippi, og jammen var hun den vakreste av alle også, synes vi.


4 kommentarer:

Sondre og Gry sa...

Praha er en nydelig by og jeg ønsker så veldig å dra dit en tur igjen! :) Så nydelig lille Pippi er da! Også må jeg jo bare si at Miller stortrives her hos oss og vi koser oss veldig med han!
Klem fra Gry!

Anonym sa...

Frem og tilbake.. denne bloggtypen kjenner jeg hvertfall. Velkommen tilbake fra turen også. Pippi er så bra navn! Gleder meg til å hilse å den lille snuppa der. Idag skulle det vært bouvbear-treff med det kanonværet. Høsten er deilig. Kos dere videre med denne fantastiske søndagen!

Sondre og Gry sa...

Det er klart du kan komme og spise boller! Bare si fra på forhånd så jeg rekker å lage! :) Det hadde vært veldig hyggelig!
Jada Bache stod i stigen han.. han har bodd her denne uken og hjulpet med å fikse taket! :) Det er jaggu tak i han der!

oline's skattekammer sa...

Hei, hei og velkommen hit til blogspot.com. Nydelig hund med et nydelig navn, tipper dere får mange koselige stunder med den!! Hilsen fra også en bestemor!