fredag 24. juli 2009

Her kommet ett samlet kobbel med bilder fra Farmen..

Først her under en detalj fra ene stuen. I denne stuen har jeg vedovn mmm deilig selv nå i juli..?! Tv og karnapp, som dere ser bilde av lenger ned. Så var det den "berømte" spisestuen jeg har dillet og dallet med...Ja jeg er fornøyd, alt ble (nesten) som jeg ville ha det. MEN....jeg synes den ble liggende litt for langt fra kjøkkenet. Altså my bæring ut og inn med mat osv...og det gidder ikke Farmendamen når hun skal kose seg med gjestene sine..Så jeg tror nok at den blir flyttet til stuen med karnappet. Eller tror jeg vet..


Som dere ser er ikke rommet "stylet".Blomsten(Mårbackan) og bilde med svart ramme skal jo ikke stå DER...


Dette bildet ble mørk altså, men det er så vanskelig å få tatt noen fine bilder når du har lyset fra vinduene midt i mot..i hvertfall for meg, en skikkelig amatør...kom gjerne med råd om innstiller.. jeg har en Canon Eos 350 D. Men her er i hvertfall spisestuen sett fra motsatt side, og min svenske kjøksoffa malt i Gustaviansk blå. Og en liten men stor Mårbacka kan skimtes i hjørnet sammen med det gamle gulvuret. Og jammen.. som dere ser fikk jeg til hyller over vinduet med mine pokaler på akkurat slik jeg ville ha det.
Her under er skapet og tallerkenhyllen, og glassdørene inn til den andre stuen. HER


kan dere så hvordan dettte hjørnet så ut før...

Her kan dere se mer av skapdøren jeg lagde veggteksten på..De blå tallerknene du ser i hjørnet har jeg seks stykker av samt et fat kjøpt på auksjon, men gadd ikke henge de opp da jeg som sagt er i ferd med å flytte hele suppeditten..igjen...


Så over til kjøkkenet, her er jeg kjempefornøyd. Jeg har malt veggen i egghvit, hvordan den så ut før kan di se HER


Detalj fra mitt kjøkkenvindu. Rosen i vasen lukter nydelig, aner ikke hva den heter men ser at den er i full blomst i alle hager nå. Speilet er ett gammel barberspeil jeg har kjøpt på auksjon.Ennå mere kjøkken. Stolene har jeg arvet av min mor.Her ser dere også benken som er malt i egghvit og platen har jeg lakkbeiset i brunsort. Veldig fornøyd med det og kommer til å gjøre det samme med kjøkkenbenkene mine.Her er et bilde fra karnappet i den andre stuen. Her kommer jeg til å plassere spisestuen. Må bar innrømme at den har stått her før...men med hodet full av ideer og ønske om fornying, gjør man noen arbeidsomme feilgrep noen ganger.. men intet skal være uprøvd..må liksom har bevis for at det var mest praktisk slik det var....
Ville ha med noen bilder utenfra her på Farmen også. Denne paviljonget kjøpte jeg på tilbud på Claes Ohlson. Jeg vet dårlig bilde igjen... og heller ingen "styling" før bildet ble tatt nå på morgenkvisten. Vi tilbrakte mange timer her når vi hadde hetebølgen..men lenge siden nå..Måtte bare varmen komme tilbake !!Så var det selve Farmenhuset da stakkars...jo jeg må si stakkars for nå har det stått veldig lenge med stillasjer på seg, jeg skal ikke si hvor lenge..Når vi fikk fjernet "rasket" så formelig stautet huset seg opp og står der stolt i sin mørke skrud med lysende hvite "øyne". Jada Farmenhuset vi er stolt av deg og veldig glad for å få bo her i huset ditt.Da gjenstår det bare å ønske alle en herlig helg.
Sommerklem fra9 kommentarer:

Cecilie sa...

Nydelig hus du har! Skikkelig hjemmekoselig og fint!
Hva står det på veggen?

♥Cecilie♥

Liv ingjerd sa...

Hei!
Herlig koslig hus dere har, kjøkknet var flott, stort og koslig:)
God sommer

Cecilie sa...

Tusen takk for hilsen hos meg. :)
Veldig koselig at du vil legge meg i blogglisten din. Setter stor pris på det. :)

God helg!

klem, cecilie

Anonym sa...

vet hvem som skal leies inn som interiørkonsulent dersom jeg vinner i lotto og kjøper et eget hus en gang! god helg og god bedring med betennelsen i armen(e?)
Klem

Annika sa...

Det ser så mysigt och hemtrevligt ut. Vad kul att du visade så många bilder på ditt hus!

Kram Annika.

Torunn sa...

Som du har stått på! Skjønner veldig godt at du ikke får tid til noe hge ved siden av all denne oppussingen altså!
Lekre interiørbilder hos deg og jeg blir inspirert til å male jeg også. Utstyr er kjøpt inn, bare tiltaket som mangler .-)

Ang bringebær.... Jeg bare skyller bære, blander med sukker og frysepuler og rører ivei jeg. Ingen koking. Det blir så godt atte :-)

Ha en flott dag i blæsten!

¨fruTicosus¨ sa...

Ser kjempefint ut hos deg, syns jeg. Ikke for å blande meg inn, men siden du ikke er helt fornøyd -hva med å flytte spisestuemøblementet inn på kjøkkenet? Det tror jeg ville passe fint...
Det kan jo kanskje være verdt en vurdering:-) Men det ser du best selv.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Joda, hunden var også med;)

Kjempeflott hos dere på farmen.
Dere har gjordt en kjempejobb.
Ha en fin kveld.
klem

Marita,Morten og Philip sa...

gud så fint det har blitt, og de vinduene har virkelig satt sitt preg på huset :) den dagen jeg ender i hus vet jeg hvem jeg skal ringe :)